Stanković o prelaznom roku: Da ne "divljamo" previše

10.01.2021 | 10:03 >> 10:28

Plan je dovođenje još jednog brzog ofanzivca

Copyright MN Press

Crvena zvezda čeka još jednog brzog ofanzivca. Ovo je jasno posle reči Dejana Stankovića neposredno pre današnjeg prvog treniga fudbalera crveno-belih.

Šef struke šampiona jesenjeg dela Superlige jasno je poručio da je zadovoljan sadašnjim igračkim kadrom, najavio je da će mladi Stanković, kao i Odada koji su promovisani iz Grafičara u prvi tim, dobiti šansu, ali je objasnio i kada će se Aleksandar Katai vratiti na teren.

Sale će ostati u Beogradu na oporavku. Očekujemo da se priključiti u februaru. Njegov oporavak ide fenomenalno – objasnio je Stanković.

Stanković je govrio i o dolasku kako je to definisano brzog ofanzivca.

– Zadovoljan sam onim što imamo. Bakajoko je brz igrač i može da donese razliku. Radimo na dovođenju ofanzivca. To je timski rad sa direkorm Terzićem i Mitrom Mrkelom. Da ne divljamo previše i da se uklopimo u ono što nam treba – slikovit je bio Stanković.

Pročitajte još

Šef struke crveno-belih objasnio je i gde Zvezda može bolje u odnosu na prvi deo sezone.

– Možemo bolje u svakom segmentu. Dosta smo utakmica odigrali i bilo je umora kako mentalnog tako i fizičkog. Videla se ideja, zahtevi i želja, ali u svakom segnemtu možemo da budemo bolji. Insistiraćemo na boljoj traziciji – objasnio je Stanković.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam