U "Ljutice Bogdana" se nadaju: Protiv Milana pred 15.000 navijača

10.01.2021 | 12:13

Autor: D. B.

Meč Lige Evrope zakazan je za 18. februar

Copyright MN Press

Od momenta kada su saznali da će rival Crvene zvezde na prvom koraku tokom eliminacione faze Lige Evrope biti Milan, navijači crveno-belih imaju samo jednu veliku želju – da na tom meču ponovo budu na stadionu.

Iako je 18. februar, i daleko i blizu, a situacija sa pandemojom koronavirusa nepredvidiva, nada da će beogradski klub dočakati lidera italijanske Serije A i dalje tinja. I to kako kod navijača, tako i kod čelnika kluba iz “Ljutice Bogdana”.

Generalni direktor beogradskog kluba Zvezdan Terzić jedan je od onih koje optimizam ne napušta i koji veruje da će meč biti odigran pred određenim brojem navijača.

– Čeka nas spektakularni dvomeč sa Milanom. Vraćeni smo na mapu Evrope i učinićemo sve da iz dvomeča izađemo uspešniji od italijanske ekipe, jer je to naša obaveza prema grbu, istoriji i navijačima. Svesni smo šta nas čeka, jer Milan igra izvanredno i sa razlogom je prvi u Italiji. U poslednjih 15 godina nisu imali bolji tim, ali se nadam da ćemo imati mogućnost da igramo pred publikom, makar pred 30 posto kapaciteta stadiona. Pandemija polako jenjava i nadam se da ćemo imati podršku od makar 15 hiljada navijača na tom meču u Beogradu – jasan je Terzić.

Pročitajte još

Sa kvalitetima Milana jako je dobro upoznat i trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

– Još uvek su prvi na tabeli, uprkos tome što imaju problema sa zdravstvenim biltenom i koronom. Pokazali su dobru igru i da su sa pravom lideru u Italiji. Mi do utakmice sa Milanom imamo više od mesec dana i veoma nam je bitno da se dobro spremimo na Kipru i u Turskoj. Imaju dobrog trenera Piolija, samopouzdanje, pa i kada ne igraju dobro uspevaju, individualnim kvalitetom rešavaju utakmice. Ipak, ima vremena do tog meča – tvrdi Stanković.

Vremena do duela sa Milanom ima. Meč u Beogradu, kao što smo već napisali zakazan je za 18. februar.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam