Vladan Milojević nije novi selektor Srbije: Strateg Al Ahlija preživeo Al Hilal

15.01.2021

19:10 >> 20:03

0

Tim srpskog trenera odigrao 0:0 u derbiju 13. kola sa Al Hilalom

Vladan Milojević nije novi selektor Srbije: Strateg Al Ahlija preživeo Al Hilal
Copyright Profimedia

U derbiju 13.kola prvenstva Saudijske Arabije tim AlbAhlija Vladana Milojevića odigrao je nerešeno 0:0 sa prvoplasiranim timom Al Hilalom. Remi će najverovatnije sačuvati posao srpskom treneru, pa će čelnici FSS morati da otpišu jednog kandidata za mesto selektora i da rešenje potraže na drugoj strani.

Domaći su ušli u meč oslabljeni za neigranje standardnog golmana Mohameda Al Ovaisija, koji je dobio suspenziju od dve utakmice zbog učešća u incidentu u pretposlednjem kolu, ali im to nije smetalo da zaigraju bolje u uvodnim minutima velikog derbija. Iz takvog opredeljenja zarađen je penal već u 8. minutu koji je najbolji igrač Omar Al Somah uspeo da promaši.

U drugom poluvremenu Al Ahli je vrebao prilike iz kontranapada i zaista je pravo čudo kakve su šanse propuštali da dođu do vodećeg gola. Ukoliko Milojević dobije otkaz onda će u tome biti zasluge i Samjuela Ovusua koji je u situaciji “jedan na jedan” sa golmanom Al Hilala šutirao kao igrač pionirske kategorije.

Pročitajte još:

Završnica meča je donela mnogo uzbuđenja. Prvo su gosti pogodili prečku, da bi kasnije igrači srpskog trenera propustili da reše kontru “tri na jedan”. Kraj je bio “hičkokovski” jer je Fejsin start bio na ivici penala, ali je VAR pokazao da to nije za najstrožu kaznu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike