Ponovo u sedlu: Neverovatni Rikardo Sa Pinto ponovo našao posao

21.01.2021

17:07 >> 18:53

0

Portugalac ređa otkaze, ali mu ponude ne fale

Ponovo u sedlu: Neverovatni Rikardo Sa Pinto ponovo našao posao
Rikardo Sa Pinto - Copyright Profimedia

Bivši Zvezdin trener Rikardo Sa Pinto nije sigurno najbolji stručnjak, ali Portugalac sasvim sigurno sarađuje sa jednim od najboljih zastupnika u menadžerskom svetu.

Par nedelja od otkaza u brazilskom klubu Vasko da Gama, iskusni trener se ponovo nalazi na zadatku. Ovaj put vodiće turski Gacijantep, koji se nedavno rastao od Rumuna Marijuša Šumudike., a ugovor će važiti naredne dve i po godine.

– Veoma sam srećan i ponosan što mogu da vodim Gacijantep. Učiniću sve da klub nastavi da raste, bude uspešan, ambiciozan i gladan pobeda – napisao je Sa Pinto na Tviteru.

Portugalac je radio u Leiriji, Sportingu, Crvenoj zvezdi, OFI, Atromitosu, Belenenšešu, Al Fatehu, opet u Atromitosu, Standardu, Legiji, Bragi, Vasko da Gami i to sve tokom deset godina svoje karijere. Gacijantep je bio najprijatnije iznenađenje dok je tim vodio Rumun koji je od juče preuzeo Rizespor i odmah na debiju pobedio dojučerašnje učenike sa 3:0.

Pročitajte još

Na njegovom profilu na Transfermarktu piše da mu je zastupnik Portugalac Ugo Kažuda koji živi i radi u Dubajiu, ali ovu informaciju treba prihvatiti sa rezervom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike