Kako su prošli Superligaši tokom današnjih provera

23.01.2021

17:09

0

Autor: D. B.

Bilo je zanimljivo od Antalije preko Poreča do Stare Pazove

Kako su prošli Superligaši tokom današnjih provera
Copyright MN Press

Subota je bila dan kada su je na teren izašao veliki broj klubova iz Superlige.

Inđija je odigrala prvu utakmicu tokom priprema u Antaliji i ostvarila je pobedio protiv moskovskog kluba Čertanovo. Rusi su poveli preko Molteninova u 22. minutu, da bi u 38. izjednačio novi adut Inđije Željko Dimitrov. Gol odluke pao je u 81. minutu, a strelac je bio novajlija Đorđe Pantelić.

U turskom Beleku na teren su izašli i fudbaleri TSC-a. I poraženi su u meču protiv ukrajinskog Olimpika iz Donjetska. Rezultat je bio 3:2, a golove za TSC postigli su Duronjić i Tumbasović.
Arsenal iz Tule je pobedio Novi Pazar sa 1:0.Jedini gol postigao je Pantelejev i to snažnim šutem sa preko 25 metara koji je pogodio gornji desni ugao gola.

Niški Radnički je pobedio ukrajinskog prvoligaša Inholec sa 2:1. Golove za Nišlije postigli su Gavrić i Rosić.

Konačno, Radnik iz Surudlice je savladao Dinamo iz Tbilisija sa 1:0.

U Poreču OFK Bačka je poražena od ljubljanske Olimpije sa 2:0. Strelci za slovenački tim bili su Bosić i Bakić, a ovo je bila i prva pobeda tima pod komandom novog trenera Gorana Stankovića.

Pročitajte još

Metalac je bio ubedljiv protiv OFK Žarkova. Tim iz Gornjeg Milanovca koji se za razliku od većine ostalih rivala iz Superlige priprema za nastavak sezone u Srbiji, pobedio je sa 5:0 golovima Krajišnika, Katanića i Arambašića dok je dvostruki strelac bio Maksimović. Baš kao i Metalac u Staroj Pazovi se spremaju i fudbaleri Javora koji su bili boji od Loznice sa 3:1.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike