Miljković pričao o koroni, kada je osetio prve simptome i šta mu je najviše nedostajalo u izolaciji

24.01.2021

15:06 >> 18:45

0

Autor: Milan Nastić

Fudbaler crno-belih tek se pre tri dana stavio na raspolaganje treneru Stanojeviću

Miljković pričao o koroni, kada je osetio prve simptome i šta mu je najviše nedostajalo u izolaciji
Copyright MN Press

Fudbaler Partizana Aleksandar Miljković pričao je za klupsku televizuju kroz šta je sve prolazio dok je imao koronu.

Bek crno-belih pre tri dana se stavio na raspolaganje treneru Aleksandru Stanojeviću tokom priprema u Turskoj i to prvi put od 5. decembra kada je na utakmici sa Čukaričkim osetio malaksalost u telu.

-Najpre sam osetio da mi srce preskače, plus bio ubrzan, što sam odmah signalizirao sudiji. Pozvao je lekare i kako su do pauze ostala samo dva, tri minuta, izdržao sam do kraja prvog poluvremena. Još na zagrevanju sam osetio da sam teži i u glavi i u nogama nego inače. Pomislio sam na običan umor. Sutradan sam dobio simptone kovida. Bilo mi je loše, samo sam pao u krevet. Bio sam zaražen koronom, imao obostranu upalu pluća, ne mogu da kažem da sam bio kritičan. Hvala Bogu, sad sam dobro – počeo je razgovor za klupsku televiziju Miljković.

Pročitajte još

Fudbaler Partizana kazao je da nije bilo potrebe za bolničkim lečenjem,i da je imao srednju kliničku sliku.

– Sportisti se, najvećem broju slučajeva, brzo vraćaju u pogon posle infekcije, ali mene je koncentracija virusa u organizmu bila povećana. Skener je pokazao aktivnu obostranu upalu pluća. Znao sam da će proći, jedino što sam psihički teško podneo činjenicu da ću propustiti uvodni, najvažniji, deo priprema. Ležao sam u krevetu maltene 25 dana, posle čega su mi lekari dozvolili da sa porodicom odem na Zlatibor.

On je istakao da mu je najteže bilo psihički kako će to podneti i da je jedva čekao da se vrati u normalan život.

– Najviše mi je nedostajao Partizan. Momci, „Zemunelo“, druženje, to je moj život. Tako funkcionišem i odjednom sam postao isključen. Hvala treneru Aleksandru Stanojeviću i lekarskom timu na načinu kako su se postavili tokom mojih problema, omogućili su mi da se vratim bez pritiska, zato osećam potrebu da im na tom gestu uzvratim učinkom na terenu – zaključio je Miljković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike