"Valjak" pali motore: Na Stanojevićevoj prozivci jedan novajlija, pet omladinaca i dva stranca

08.01.2021

10:10

0

Autor: Adam Štulić

Na okupljanju crno-belih 35 fudbalera

"Valjak" pali motore: Na Stanojevićevoj prozivci jedan novajlija, pet omladinaca i dva stranca
Copyright Printscreen/Youtube/FK Partizan

“Valjak” pali motore i kreće polako u prolećni deo sezone. Crno-beli su se okupili na SC Teleoptik, gde će u petak krenuti prve pripreme po povratku Aleksandra Stanojevića, koji će od prvog radnog dana na raspolaganju imati 35 fudbalera.

Na prozivci se našlo jedno novo lice, povratnik u klub iz Humske i prvo zimsko pojačanje Marko Živković, pet omladinaca koji su prekomandom u prvi tim nagrađeni za dosadašnji rad – golman Teleoptika Lazar Slavković (2002), napadač omladinske selekcije Marko Milovanović (2003), kao i izdanci „klase 2004“, ofanzivi Mihajlo Petković i Vanja Vlahović, kao i špic Samed Baždar (2004), te dva stranca Maki Banjak i Žan Kristof Bajbek.

Ostatku ekipe u ponedeljak će se pridružiti Sejduba Suma, Takuma Asano i Bibras Natho, koji su dobili tri dana više odmora od ostatka ekipe.
Crno-beli ćedo 15. januara trenirati u Beogradu, posle čega odlaze u Tursku, gde bi, do 29. januara, trebalo da odigraju pet kontrolnih utakmica.

SPISAK IGRAČA PARTIZANA NA POČETKU PRIPREMA:

Golmani: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Lazar Slavković;

Odbrana: Aleksandar Miljković, Marko Živković, Periša Pešukić, Svetozar Marković, Maki Banjak, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Ivan Obradović, Rajko Brežančić;

Vezni red: Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Bibars Natho, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Filip Stevanović, Aleksandar Lutovac, Sejduba Suma, Lazar Pavlović, Denis Stojković, Nemanja Jović, Takuma Asano, Miloš Jojić, Nikola Čolić, Mihajlo Petković, Vanja Vlahović;

Napad: Žan Kristof Bajbek, Filip Holender, Nikola Štulić, Marko Milovanović, Samed Baždar,:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike