Kanonada crveno-belih protiv Akademije Pandev: Uspela "generalka" za Šahtjor (video)

28.01.2021

16:01 >> 16:16

0

Fudbaleri crvene zvezde pobedili i u trećoj pripremnoj utakmici

Kanonada crveno-belih protiv Akademije Pandev: Uspela "generalka" za Šahtjor (video)
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su i u trećoj proveri na pripremama u Turskoj. Srpski šampion bio je bolji od ekipe Akademija Pandev iz Severne Makedonije rezultatom 5:0 (1:0), a golove su postigli Pavkov, Nikolić i Ivanić i dva puta Falćineli.

Bila je ovo treća uspešna provera, pošto su dosad savladani poljski Slask (4:0) i ruska UFA (1:0). U poslednjoj utakmici na programu će biti dosad najteži zadatak, budući da će se ekipi Dejana Stankovića suprotstaviti ukrajinski Šahtjor. Utakmica je na programu 31. januara.

Prvi gol ne meču postigao je Pavkov posle proigravanja Nikolića i odličnog driblinga kojim se centarfor rešio direktnog čuvara i otvorio prostor za šut prema golu makedonske ekipe. U nastavku utakmice protivnik je morao da se suoči sa kanonadom. Prvo je vođstvo povećao Nikolić u 54. minutu uspomoć jednog igrača protivničke ekipe, od koga se lopta odbila i završila u donjem desnom ćošku, da bi na 3:0 postavio Ivanić u 71. minutu.

Pročitajte još

Od 84. do 88. minuta na scenio je bio Dijego Falćineli, koji je neposredno pre svojih golova dobio priliku od Stankovića da zaigra.

U prvom poluvremenu su igrali: Popović – Gobeljić, Pankov, Eraković – Gavrić, Petrović, Odada, Nikolić, Vukanović – Pavkov, Krstović.

U drugom poluvremenu zaigrao je sledeći sastav: Popović – Gobeljić, Pankov, Degenek, Rodić – Sanogo – Ben, Kanga, Nikolić, Ivanić – Pavkov.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike