Istražujemo da li fudbaleri Mačve i dalje spavaju na stadionu

30.11.2020

19:07 >> 19:11

0

Autor: Milan Nastić

Dragan Ančić za 24sedam otkriva da li je veliki problem rešen

Istražujemo da li fudbaleri Mačve i dalje spavaju na stadionu
Copyright MN Press

Trener Mačve Dragan Aničić podigao je na noge srpsku sportsku javnost posle izjave da su neki igrači izbačeni iz stanova i da više nemaju gde da žive, odnosno da spavaju na stadionu.

Prošlo je nekoliko dana od toga, pa smo tim povodom pozvali isksunog stručnjaka, da nam kaže da li se situacija promenila i da li su fudbaleri dobili krov nad glavom.

Dobili smo neka obećanja da će se taj problem rešiti. To bi trebalo da se dogodi u narednih nekoliko dana. Čekamo, pa vidimo da li će ispuniti obećanja. Ja razumem situaciju u klubu, i da nije laka. Dosta ljudi u doba korone gubi posao, svuda je teško, ali nadam se da će nam rukovodstvo kluba izaći u susret, jer mi tražimo samo elementrane stvari da bi fudbaleri mogli da žive normalno – kazao je Aničić za 24sedam.

Stanojević: Puno šansi raduje i zabrinjava, Aničić: Previsok rezultat

Trener Mačve ističe da je i pored toga ponosan na svoje igrače, jer oni i pored velikih problema koje imaju, daju svoj makisimum na svakoj utakmici.

Mogu samo da budem ponosan na ove momke. Rekli su mi, i da ne bude ništa od datih obećanja, oni će ginutu za svaku loptu na utakmici. To je nešto neverovatvno. Ja sam onaj od stare garde, kad nešto kažeš, nadam se da ćes i da ispuniš. I dalje su na prvom mestu kod mene moralne vrednosti čoveka i po tome gledam ljude. Ovi momci po tom pitanju zaslužuju sve pohvale, a to su do sada i pokazali mnogo puta.

Predsednik otišao, igrači proglasili štrajk: Mačva u rasulu!  

Dragan Ančić je poručio, bez obzira na to, da li će biti ispunjeni zahtevi, fudbaleri Mačve igrati hrabro na svakoj utakmici, pa šta bude.

– Bezbroj puta su pokazali svoj karakter, igramo fudbal kao da sve funkciniše na najbolji način. Hrabro, napadački, pa šta urade. Za mene je najvažnije da oni daju sve što je do njih, a da li ćeš pobediiti ili izubiti, to je već sport. Kod nas se sve svodi na život i smrt, ako pobediš, dižu te u nebesa, ako izgubiš, onda si najgori. Ali, šta ćemo, tako kod nas funkcionišu stvari – poručio je Ančić za 24sedam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike