Poruka Ivice Kralja Šapčanima za kraj: Izgubio sam energiju, napuštam Mačvu

05.11.2020

16:42 >> 20:00

0

Posle pet godina rada u superligašu, legendarni golman podneo ostavku

Poruka Ivice Kralja Šapčanima za kraj: Izgubio sam energiju, napuštam Mačvu
Copyright MN Press

Ivica Kralj više nije prvi čovek šabačkog superligaša. Bivši golman Partizana odlučio je da se povuče sa mesta predsednika FK Mačva iz, kako navodi u saopštenju za javnost, iz zdravstvenih razloga.

Nemački klub oslabio Srbiju uoči meča za istoriju

– Posle više od pet godina vođenja kluba podnosim ostavku na mesto predsednika kluba. Danas sa ponosom mogu da kažem da smo ispisali najlepšu istoriju Mačve. Posle 65 godina plasirali se u Superligu Srbije, ušli u polufinale Kupa Srbije, omasovili i organizovali omladinsku školu. O infrastrukturi mislim da je i suvišno pričati. Da bi se došlo do ovakvih rezultata potrebno je svakodnevno puno rada i energije, što se odrazilo i na moje zdravstveno stanje  – ističe Kralj.

Šabački klub se nalazi na dnu tabele, pa će se osim krize igre i rezultata u nastavku sezone suočiti i sa organizacionim problemom dok se ne pronađe zamena za Kralja, koji se na kraju zahvalio svima u klubu:

– Zahvaljujem se mojim saradnicima, predsedniku Skupštine grada Šapca, Nemanji Pajiću, koji je uvek imao razumevanja i bio uz klub. Naravno, veliko hvala navijačima Mačve i svim Šapčanima na pruženoj podršci, a klubu želim puno uspeha i dobrih rezultata u budućnosti.

Navijači Zvezde spremili moćnu koreografiju za meč protiv Genta (video)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike