Stanojević: Puno šansi raduje i zabrinjava, Aničić: Previsok rezultat

31.10.2020

18:18 >> 19:41

0

Autor: Adam Štulić

Trener Partizana analizirao meč

Stanojević: Puno šansi raduje i zabrinjava, Aničić: Previsok rezultat
Copyright MN Press

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije bio puno rečit posle trijumfa protiv Mačve.

Crno-beli su u 13. kolu Linglong Superlige savladali na stadionu u Humskoj Špačane 2:0, golovima Natha iz penala u 46. i Lazara Markovića u 71. minutu utakmice.

– Stvorili smo puno šansi i to nije bilo loše, ali zabrinjava to što nam je protivnik, takođe, stvorio mnogo prilika, mislim najviše od kako sam preuzeo ekipu. Drago mi je što smo uspeli toliko puta da zapretimo, mogli smo još golova da postignemo – rekao je Stanojević.

Nema mira za Stanojevića: Bajbek završio polusezonu?

Raduje ga pogodak Markovića.

– Već duže vreme je povređen, nije povređen. Ušao je dobro u utakmicu i kontinuitet je važan. Njegov gol nam je bitan, jer nemamo klasičnog napadača, tako da je važno kada se bilo ko od onih koji igraju u napadu upišu u strelce. Tu je mladi Štulić koji treba da se nametne.

Zatim je opet govorio o greškama, ali i partiji Holendera.

– Nema opravdanja, nisam očekivao da će nam stvoriti ovoliko šansi. Mnogo šansi su napravili, ne znam da li je iko ovoliko puta imao prilike protiv nas. Što se Holendera tiče, zadovoljan sam. Cele nedelje smo njega iBajbeka vežbali u tandemu, sad je igrao sa Nathom, ali ponavljam, zadovoljan sam – poručio je Stanojević i dodao da Filipu Stevanoviću želi sreću u Sitiju od juna kada ode iz Humske.

Stratega gostiju Dragana Aničića nije mnogo utešilo to što su njegovi izabranici namučili favorizovanog rivala.

– Voleo bih da ih ne mučimo, a da pobeđujemo. Nemam šta da zamerim ekipi, odigrali smo dobru utakmicu, mislim da je na kraju previsok rezulat, Partizan je zaslužio da dobije s golom razlike – kazao je Aničić dodavši da su crno-beli zaslužili tri boda.

Sve je završeno, poznato koliko će Stevanović koštati Mančester siti

– Bilo je ovakvih i onakvih stiuacija, moram da pogledam snimak. Imali smo neke prilike, gol bi nam značio u psihološkom smislu. Ostaje nam da nastavimo s ovakvim igrama i da to mučenje protivnika materijalizujemo – kazao je strateg Mačve Dragan Aničić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike