Ibra naljutio Lukakua, ceh platio Benevento

30.01.2021

23:32 >> 23:36

0

Autor: Adam Štulić

Neroazuri ubedljivi u poslednjem subotnjem meču Serije A

Ibra naljutio Lukakua, ceh platio Benevento
Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Milanski Inter nije imao previše milosti prema Beneventu, koji je “Đuzepe Meacu” napustio sa četiri lopte u mreži – 4:0 (1:0) u poslednjem meču subotnjeg programa Serije A.

Malo loše sreće, malo nezaustavljivi Romelu Lukaku, tek izabranici legendarnog napadača Pipa Inzagija doživelu su najubedljiviji poraz ove sezone.

Benevento je ušao u seriju loših rezultata, upisali su treći poraz u poslednje četiri utakmice, a u sva tri neuspeha primili su po četiri gola, s tim što su protiv Krotonea i Atalante uspeli da postignu barem počasni gol.

Pročitajte još

“Neroauzori” su poveli već u 9. minutu pošto je sopstvenu mrežu zatresao Rikardo Improta. Uspeli su gosti da do poluvremena izdrže sve nalete domaćih, čiju je prednost duplirao Lautaro Martinez u 57. minutu.

Duel je tada praktično bio rešen, ali je do kraja zablistao Romelu Lukaku. Snažni Belgijanac, koji je prethodnih dana punio stupce italijanske štampe zbog žestokog sukoba sa Zlatanom Ibrahimovićem u četvrtfinalu Kupa Italije, kao da je želeo da iz sebe izbaci svu negativnu energiju, pa je golovima u 67. i 78. minutu zapečatio sudbinu gostiju.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike