Poketinov prvi minus na klupi PSŽ, Rajković bolji od Mitrovića

31.01.2021

18:56 >> 18:58

0

Autor: Adam Štulić

PSŽ poražen na gostovanju Lorijenu, Sent Etjen slavio u Nici

Poketinov prvi minus na klupi PSŽ, Rajković bolji od Mitrovića
Copyright Tanjug/AP Photo/David Vincent

Maurisio Poketino dobio je prvi minus na klupi PSŽ, pošto je u 22. kolu poražen od Lorijena 3:2 (1:1). Posle startnog remija, “sveci” su sa argentinskim strategom za kormilom vezali četiri trijumfa, a nedeljnim porazom ostali su tri koraka iza vodećeg Lila, koji je na svom terenu savladao Dižon 1:0.

Lorijen je vodio od 36. minuta golom Abergela, da bi Nejmar sa dva realizovana penala (45. i 58. minut) napravio preokret i nagovestio nastavak trijumfalnog niza francuskog šampiona.

Ipak, u pokušajima da postignu treći gol i prelome meč, fudbalerima PSŽ je popustila pažnja u poslednjoj liniji pa je Visa u 80. minutu poravnao rezultat.

Tek tada su Nejmar i drugovi krenuli svim silama ka golu rivala, propustili su posle prekida dve sjajne prilike da osiguraju trijumfu, da bi u prvom minutu nadoknade vremena “sevnula” kontra, koju je rutinskim golom krunisao Mofi.

Pročitajte još

U srpskom derbiju Rems Predraga Rajkovića je kao gost savladao Strazbur, koga je s kapitenskom trakom oko ruke predvodio Stefan Mitrović. Iako je, po ocenama mnogih, bio najbolji pojedinac u domaćem timu, defanzivac srpske reprezentacije nije uspeo da spreči poraz svog tima, koji im je servirao Kuteša golom u 80. minutu utakmice.

Još jedan minimalan trijumf na gostovanju ostvario je Sent Etjen u Nici (1:0), Anže je bio siguran protiv Nima (3:1), kao i Mec u gostima protiv Bresta (2:4).

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike