Rad ne odustaje od Zvezdinog omladinca

04.02.2021 | 14:23

Prelazni rok u Srbiji završava se 5. februara

Copyright MN Press

Među “građevinare” se već vratio jedan Andrija, ali pored Kaluđerovića, sportski direktor superligaša sa Banjice, Miloš Trifunović očekuje i mladog Zvezdinog bisera, Andriju Radulovića.

Prelazni rok u Srbiji, završava se 5. februara, a klubovi Superlige pokušavaju u poslednjim trenucima da ojačaju svoje redove pred nastavak sezone. Jedan od najtraženijih igrača je mladi Andrija Radulović, koji je prethodnih šest meseci bio u ekipi Dejana Stankovića, međutim, procena je da je za njegov dalji razvoj zbog velike konkurencije, bolje da narednih šest meseci provede na pozajmici.

Crveno-beli su Radulovića, koji je rođen 2002. godine u Kotoru, uvrstili na spisak fudbalera na koje računaju tokom takmičenja u Ligi Evrope ali je teško očekivati da bi u žestokoj konkurenciji za Andriju bilo mesta u dvomeču sa Milanom i eventualnom daljem takmičenju.

Želeli su čelnici Crvene zvezde da Radulović proleće provede u Grafičaru, ali je sam igrač u dogovoru sa porodicom i ljudima koji brinu o njegovoj karijeri, odbio takvu mogućnost, zbog čega je prebačen u omladince crveno-belih gde trenira pod nadzorom Marka Neđića.

Celokupnu situaciju pokušali su da iskoriste u Radu i da privole talentovano krilo da dođe na Banjicu i pomogne “građevinarima” u borbi za opstanak.

Tokom dana u medijima se pojavila informacija da je dovođenjem Andrije Kaluđerovića opcija dovođenja njegovog imenjaka Radulovića otpala. Međutim, sportski direktor Rada i bivši fudbaler Crvene zvezde, Miloš Trifunović tvrdi suprotno.

Pročitajte još

Rad i dalje želi Andriju Radulovića. Smatram da je on jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera i da bi nam mnogo značio u nastavku sezone. Čekamo odluku ljudi iz Crvene zvezde i nadamo se pozitivnom ishodu. Rad je dobra sredina za razvoj mladih igrača i verujem da bi dolaskom Radulovića i on kao igrač i Rad kao klub imali korist – ne ostavlja dilemu oko angažovanja Radulovića, sportski direktor Rada, Miloš Trifunović.

Definitivno, Rad želi Andriju, ali Zvezda se pita.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Arena sport