Andrija Kaluđerović do detalja objasnio šta se dogodilo njegovom sinu

14.01.2021

15:08 >> 20:37

0

Autor: D. B.

Fudbaler je otklonio sve nedoumice o tragičnom događaju zbog koga njegova porodica mnogo pati

Andrija Kaluđerović do detalja objasnio šta se dogodilo njegovom sinu
Copyright MN Press

U momentima koji nijedan roditelj ne želi da proživljava, Andrija Kaluđerović je smogao snage da pojasni šta se dogodilo njegovog sinu.

Iskusni fudbaler, jedan od najboljih strelaca koji su igrali u Superligi, najpre je odlučio da objasnio šta se sve dogodilo.

– Nemam sina jedinca, već imam tri sina. Srednji, Lazar je doživeo nesreću i to je bilo 3. januara. I dalje je u bolnici i on ima 7,5 godina – počeo je svoju ekskluzivnu ispovest za “Blic” ovaj fudbalski globtroter.

Odmah je nekašdanji fudbaler Crvene zvezde želeo da razjasni šta se desilo i kako je do nesreće došlo.

Pročitajte još

– Ko je lud da može da napiše da je kriva komšijina ograda! Da ljude stavljaju na stub srama. Ili da moju mamu optuži kako nije pazila dete od četiri godine? Lazar ima 7,5 godina i normalno je da se igra sam sa drugarima. Udarila ga je struja od 20.000 volti u polju, 100 metara od zadnje kuće u selu. Otkačila se žica sa bandere i spustila do visine koje dete može da dodirne. To je kao atomska bomba da stoji u polju i ne dira je niko. Inače, tu su se igrala deca celo leto, a sa njim su bila dva dečaka njegovo godište. Ako već pišete šta je zadesilo porodicu Kaluđerović, onda napišite istinu – rekao je fudbaler.

Kaluđerović je pre dolaska u Crvenu zvezdu igrao za OFK Beograd i Rad. Karijera ga je potpom vodila u Peking, pa Tun, Brizbejn, Žalgiris, Porto, Velington, Olimpiju, a u nekoliko navrata se vraćao i igrao za Rad.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike