Ako Sergej eliminiše Bajern postaće još bogatiji, a tek ako se domogne titule u Italiji...

04.02.2021

15:05

0

Autor: D. B.

Gazda Lacija odredio premije za igrače

Ako Sergej eliminiše Bajern postaće još bogatiji, a tek ako se domogne titule u Italiji...
Copyright Profimedia

Ukoliko Sergej Milinković Savić i njegov Lacio uspeju ono što se smatra gotovo nemogućim i eliminišu Bajern, aktuelnog šampiona elitnog klupskog fudbalskog takmičenja, slede bogate nagrade! A tek ako uspeju da postanu šampioni Italije (a to im se drugi put u istoriji kluba dogodilo u sezoni 1999-2000)…

Naime, prema pisanju “Il Mesađera” predsednik nebeskoplavih Klaudio Lotito organizovao je zajednički ručak sa svim prvotimcima tokom koga im je saopštio da mogu da računaju na izdašne bonuse u slučaju ostvarenja dva velika rezultata.

Lotito je navodno obećao Sergeju Milinković Saviću i njegovim saigračima da će međusobno podeliti 3.000.000 evra u slučaju da izbace Bavarce, odnosno da će svaki od njih dobiti po 400.000 evra ako Lacio na kraju Serije A bude novi šampion Italije.

Pročitajte još

Rimljani posle 20 kola nadmetanja na Apeninima zauzimaju peto mesto i imaju 37 bodova, devet manje od lidera Milana. Lacio će dočekati Bajern 23. februara, dok je revanš meč 1/16 finala Lige šampiona zakazan za 17. mart.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike