Zvezda donela odluku: Stanković i Lazetić poslati na kaljenje

04.02.2021

16:27 >> 16:36

0

Autor: N. St.

Crveno-beli žele da dvojica mladih igrača odigraju što više utakmica

Zvezda donela odluku: Stanković i Lazetić poslati na kaljenje
Copyright MN Press

Prošli su pripreme sa Crvenom zvezdom, bili su i na Kipru i u Turskoj, ali će svoju šansu u prvom timu morati još da čekaju.

Talentovani tandem Nikola Stanković/Marko Lazetić će prolećni deo sezone provesti u razvojnom timu crveno-belih – Grafičaru.

– Ostavili su sjajan utisak na pripremama, ali je za razvoj dvojice bisera najbolje da se što pre susretnu sa seniorskim fudbalom i da imaju utakmice u nogama, a Grafičar je prava sredina za njih – navodi se u saopštenju kluba.

Stankoviću neće biti potrebno mnogo da se navikne, pošto je i tokom jeseni igrao za Grafičar i na devet mečeva je postigao gol, uz dve asistencije. Lazetić je igrao za omladinski tim i dva puta je zatresao mrežu na sedam utakmica. Ujedno je debijem za seniorski tim postao sedmi najmlađi fudbaler koji je obukao crveno-beli dres na zvaničnoj utakmici.

Nikola je rođen 2003. godine i igra na poziciji centralnog veznog igrača, Marko je godinu dana mlađi i napadač je. Njih dvojica su već odradila prvi trening pod budnim okom trenera Radomira Kokovića.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike