Đoković saznao važnu vest sa Australijan opena

06.02.2021

09:00 >> 10:51

0

Autor: D. B.

Najbolji teniser sveta dobio je informaciju o odigravanju prvog meča u Melburnu

Đoković saznao važnu vest sa Australijan opena
Copyright MN Press

Posle saznanja da je i teoretski obezbedio mesto u istoriji tenisa, Novak Đoković je dobio informaciju i kada će igrati prvi meč na Australijan openu.

Najbolji teniser sveta meč protiv “mušterije” iz Francuske Žeremija Šardija (13-0 u međusobnim duelima) igraće već prvog takmičarskog dana, dakle u ponedeljak.

Organizatori su objavili da će Novakov meč biti poslednji duel večernjeg dela programa na areni “Rod Lejver”. Pre Novaka u ovom delu dana sudar domaće teniserke Kabrere i Halepove, dok će tokom dana na ovom borilištu igrati i Pavljučenkova i Osaka, Sigmund protiv Serene Vilijams, a onda i Tim i Kukuškin.

Osim Novaka, prvog dana svoje duele igraće i Saša Zverev, Miloš Raonić, Nik Kirjos, ali i Dušan Lajović koji će odmeriti snagu sa Sergejom Strahovskim. Biće to poslednji meč na terenu 16 gde će dnevni program početi oko pet ujutru po srpskom vremenu

Pročitajte još

Od teniserki najbolje rangirana igračica iz Srbije Nina Stojanović čija će protivnica biti Irina Bega. Ovaj duel igraće se na terenu broj 14 i počinje u jedan čas posle ponoći u noći između nedelje i ponedeljka po srpskom vremenu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike