Nastavlja se Junajtedova noćna mora na "Teatru snova"

06.02.2021

22:41 >> 22:45

0

Autor: Adam Štulić

Crveni đavoli ponovo prosuli bodove na svom terenu

Nastavlja se Junajtedova noćna mora na "Teatru snova"
Copyright Tanjug/Alex Pantling/Pool via AP

Ukoliko fudbaleri Mančester junajteda ove sezone ostanu bez šampionske titule, a posle večerašnjeg remija protiv Evertona (3:3) značajno su smanjili šansu da krunu vrate na “Old Traford”, najveći razlog za to biće izdanja na “Teatru snova”.

Neverovatno je šta “đavoli” u tekućoj takmičarskoj godini rade na svom stadionu. U 12 utakmica odigranih na “Tafordu”, izabranici Ole Gunara Solskjera osojili su samo 18 bodova, a izgubljena dva protiv tima iz Liverpula mogli bi na kraju da budu tas koji će prevagnuti na stranu gradskog rivala Sitija kada se bude odlučivalo o novom šampionu Premijer lige.

A posle prvog poluvremena ništa nije nagoveštavalo da će “crveni đavoli” još jednom pognutih glava napustiti sopstveni teren. Šta više, posle golova Kavanija u 24. i Bruna Fernandeša u 45. minutu izgledalo je da Junajted u nastavku meča očekuje rutinski deo posla.

Pročitajte još

Ipak, još jednom se ispostavilo da je 2:0 najopasniji rezultat u fudbalu. “Karamele” su za samo tri minuta poništili celokupan trud Junajteda iz prvog dela igre, a najzaslužniji za to bio je Dukure. Vezista Evertona je najpre u 49. minutu smanjio rezultat, da bi u 52. asistirao Hamesu Rodrigezu za 2:2.

Uspeli su Solskjerovi izabranici da se konsoliduju posle šokantnog starta drugog poluvremena, pribrali su se i krenuli po novo vođstvo, koje im je u 70. minutu doneo Mektominej. I kada se činilo da će tri boda ostati na “Old Trafordu”, Kalvert Levin je, u bukvalno poslednjim sekundama utakmice, šokirao crveni deo Mančestera.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike