Radoslav Batak ocenio meč u Pazaru: Primili smo jeftine golove

07.02.2021

14:30

0

Trener ekipe Novog Pazara nije zadovoljan kako su njegovi igrači branili prekide

Radoslav Batak ocenio meč u Pazaru: Primili smo jeftine golove
Copyright MN Press

“Jeftini golovi”, ovim rečima trener Novog Pazara Radoslav Batak opisuje način na koji su njegovi fudbaleri izašli poraženi iz duela sa aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom.

– Primili smo jeftin gol iz prekida, odmah drugi minut. Posle smo imali dve situacije iz kojih smo morali brzo da reagujemo, dva centaršuta u kojima smo morali da bolje napadnemo loptu. To je bilo jedino što se desilo u prvom poluvremenu. Naravno, Zvezda nije čitave pripreme primila gol, ali kada smo mi u tome uspeli opet smo iz drugog prekida bili savladani – rekao je Radoslav Batak i nastavio:

Pročitajte još

– Imali smo naša šanse, morali smo u pojedinim momentima da budemo odlučniji, ali dobro. Za prvu utakmicu mogu biti zadovoljan, rezultatski nikako. Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi, ja moram biti zadovoljan, uprkos činjenici da smo primili dva jeftina gola zbog kojih je utakmica dobila drugačiji tok.

Novi Pazar u sledećem kolu dolazi u Humsku na duel Partizanu, kojeg su u prvom meču jesenas savladali sa 3:2 na svom terenu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike