Mihajlović najavio razgovore sa upravom Bolonje kad tim osvoji 40 bodova

07.02.2021

20:01 >> 22:15

0

Srbin će pričati o budućnosti Bolonje kada se domognu sigurne luke u ovoj sezoni

Mihajlović najavio razgovore sa upravom Bolonje kad tim osvoji 40 bodova
Copyright Profimedia/Massimo Paolone/LaPresse

Parma tone ka Seriji B. Posle poraza od Bolonje na svom terenu za korak su bliži ispadanju iz elitnog društva, dok ekipa Siniše Mihajlovića može malo da odahne. Trenutno su na sedam bodova od Torina, koji je prvi iznad zone ispadanja, a srpski stručnjak kaže da zna gde se nalazi spasonosna kota:

Radim, imam ugovor na još dve godine, pa ćemo da vidimo šta će biti. Morate biti pametni, razumeti trenutak i projekte, ali trenutna situacije je zaustavila sve. Prvenstvo je čudno, trudiću se da što pre dođemo do 40 bodova, a onda ćemo razgovarati o sledećoj godini i videti kakvi su nam ciljevi, da li želimo da investiramo. Ja nisam taj koji postavlja ciljeve kluba, to će reći uprava – rekao je Mihajlović koji je sa svojim igračima osvojio dosad 23 boda.

O pobedi svoje ekipe nad Parmom, Mihajlović je rekao da ga je ona podsetila na svoje prve mečeve po povratku na klupu Bolonje:

Pročitajte još

– Rekao sam igračima da je Parma bila očajna nakon nedelju dana pauze. Oni su u istoj situaciji kao i kada sam ja stigao u Bolonju. Mi smo se spasili iz očajanja, bili smo loši, ali uvereni da možemo da dobijamo utakmice. Najjače ekipe su nas tad potcenile, dobili smo ih zbog mentaliteta. Danas nismo smeli da pogrešimo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike