Mihajlović ne zaboravlja 28. maj 2007. godine i oproštaj u Novom Sadu

11.02.2021

18:16

0

Srpski stručnjak kaže da pamti kako je Iznagi došao na njegov ispraćaj u igračku penziju

Mihajlović ne zaboravlja 28. maj 2007. godine i oproštaj u Novom Sadu
Copyright Profimedia

Siniša Mihajlović sa Bolonjom u petak uveče protiv Beneventa otvara 22. kolo Serije A. Srpski stručnjak moraće da se nadmudruje sa svojim dobrim drugom Pipom Inzagijem, koga je u svojoj trenerskoj karijeri već dva puta menjao kao direktan naslednik. Prvi put se desilo kada je Inzagi napustio Milan u leto 2015. godine, da bi ovaj mandat u Bolonji počeo tek kada su bivšem napadaču Milana i Juventusa na stadionu “Renato Dal Ara” uručili otkaz.

– Nazvao sam Inzagija pre nego što me je Bolonja kontaktirala. U novinama su izašle vesti, ali to nije bila istina. Ovde je otpušten, ali to se događa. Odmah se oporavio i sada mu dobro ide sa Beneventom – rekao je Mihajlović.

Dvojica rivala na trenerskim klupama nekada su igrali jedan protiv drugog na terenu.

– Pretio sam mu na terenu, ali smo na vezi. Pravi je prijatelj, došao je na moj oproštajni meč nakon što je igrao protiv Liverpula. Biće mi veoma drago da ga vidim ponovo sutra – istakao je trener Bolonje podsetivši tako na sjajan kolegijalan potez Inzagija koji je četiri dana pre toga u Atini sa Milanom pobedio “crvene” sa 2:1 u finalu Lige šampiona.

Mihajlović se osvrnuo i na svoju posetu papi Franji u Vatikanu.

– Papa Franja je rekao da će me odmah proglasiti za sveca jer je sa mnom bila i majka moje supruge – rekao je srpski stručnjak.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike