U Zvezdi tinja nada: Crveno-beli poslali dopis u kome navode tačan broj navijača za meč protiv Milana

13.02.2021

09:06

0

Autor: D. B.

Da li će se utakmica protiv italijanskog tima u Ligi Evrope igrati navijačima ili ne

U Zvezdi tinja nada: Crveno-beli poslali dopis u kome navode tačan broj navijača za meč protiv Milana
Copyright MN Press

Da li će biti navijača na meču između Crvene zvezde i Milana u Ligi Evrope? Na stadionu “Rajko Mitić” i dalje tinja nada…

Prema saznanjima portala “mozzartsport” uprava crveno-belih se nada da će Krizni štab dozvoliti da na taj meč dođu vlasnici sezonskih karata, odnosno da će biti moguće da sam stadion bude popunjen sa 10% svog kapaciteta.

Crveno-beli su poslali dopis u kome se navodi da bi na ovom meču moglo da bude 4.700 ljudi koji su kupili sezonskog ulaznicu i da bi u tom slučaju bilo moguće da se poštuju apsolutno sve epidemiološke mere. Kao što je već u nekoliko navrata objašnjeno među njima su merenje temperature prilikom ulaska na stadion, obavezno nošenje maske na samom stadionu, kao i održavanje distance.

Najviše vlasnika sezonskih ulaznica ima na severnoj tribini, oko 2.500, dok je 2.300 “sezonaca” raspoređeno na Istok, Zapad i lože.

Pročitajte još

Podsetimo, UEFA je dozvolila da stadion bude napunjen do 30% maksimalnog kapaciteta, ali odluka isključivo zavisi od medicinskog dela Kriznog štaba i njihove dozvole. U Zvezdi očekuju da će konačnu odluku dobiti u ponedeljak. Utakmica između Crvene zvezde i Milana zakazana je za četvrtak, 18. februar sa početkom u 18:55.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike