Bondžulić pred Partizan: Ne bih detaljno otkrivao karte

16.02.2021

15:32

0

Autor: M. R.

Očekivanja iz tabora Javora pred sutrašnji meč sa crno-belima (13.00)

Bondžulić pred Partizan: Ne bih detaljno otkrivao karte
Copyright MN Press

Fudbaleri Javor Matisa dočekuju Partizan u 22. kolu Linglong Super lige Srbije. Utakmica se igra u sredu od 13.00. Trener ekipe iz Ivanjice Igor Bondžulić je pred ovaj duel pričao i o prethodnom meču protiv Napretka (1:1 u Kruševcu), a i o očekivanjima protiv crno-belih.

Imali smo svoj cilj pre utakmice, ostvarili smo i možemo reći da je gostovanje bilo uspešno – rekao je Bondžulić. – Uspeli smo da zadržimo šest bodova prednosti u odnosu na ekipu Napretka. Nismo se odvojili na devet bodova prednosti, ali ni oni nisu uspeli da nam priđu na tri boda zaostatka, a imali su priliku. Najvažnija je uvek utakmica koja dolazi.

Pročitajte još

Javor u prvenstvenim utakmicama nikada nije slavio protiv Partizana.

Ne moram mnogo da govorimo o narednom protivniku i lošoj tradiciji koju imamo protiv njega. Mislim da svi u klubu imamo priliku da pokažemo da vredimo i da imamo moć da se suprostavimo tako kvalitetnom rivalu, pa se nadam da ćemo uspeti da nastavimo niz pozitivnih rezultata koji smo započeli ovog proleća. Moramo dati sve od sebe, igrati bez prevelikog respekta i pokušati da ostvarimo ono što smo planirali.

Trener tima iz Ivanjice još ne zna koji će sastav definitivno istrčati na teren.

Imamo više varijanti. Zbog kartona nećemo moći da računamo na Vanju Zvekanova, odnosno Luku Radivojevića, koji je povređen. Ne bih detaljnije otkrivao karte i razmišljanja pred ovaj duel, već ćemo kroz konsultacije stručnog štaba doneti najbolje rešenje, adekvatno u datom trenutku za ostvarenje dobrog rezultata.

Pročitajte još

Fudbaler Javora Filip Pavišić je rekao da želi nastavak dobrih rezultata…

– Ostaje žal što nismo odneli sva tri boda iz Kruševca, ali smo zadovoljni i bodom. Bila je to čvrsta utakmica, sa mnogo duela i malo igre, nažalost. Atmosfera je super. Spremamo se za Partizan, analiziramo ih. Ne smemo odavati preveliki respekt prema njima, iako ga zaslužuju. Za mene nema posebne tenzije kada igramo sa Partizanom ili Zvezdom, doživljavam ih kao svaku drugu utakmicu. Sa Zvezdom imamo nešto bolji skor u poslednje vreme, uspeli smo da ostvarimo dva nerešena rezultata, protiv Partizana ne, tako da možda zbog toga imamo malo veću motivaciju, da ostvarimo to i protiv crno-belih. Nadamo se dobrom rezultatu – zaključio je Pavišić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: fkjavor

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike