Trener Partizana ima poruku pred meč sa Javorom

16.02.2021

12:20 >> 13:55

0

Autor: Milan Nastić

Aleksandar Stanojević optimista pred gostovanje u Ivanjici

Trener Partizana ima poruku pred meč sa Javorom
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana gostuju u 22. kolu Superlige Srbije Javoru, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević ističe njegova ekipa igra sve bolje i da očekuje još jedan trijumf.

– Teško, neugodno gostovanje. Znamo šta nas čeka. Uvek je bilo teško igrati u Ivanjici. Maksimalno spremni ulazimo u tu utakmicu. Javor je dobro počeo drugi deo sezone. Ispratili smo sve njihove utakmice i trenutno smo samo fokusirani samo na taj duel, i da ih ništa drugo ne zanima u ovom trenuktu – kazao je Stanojević.

Pročitajte još

Trener crno-belih pohvalio je igru njegovih igrača, ali da je oprezan, jer jedna utakmica može da prolomi sve.

– Mislim da smo kompaktni, da igramo kao tim. Dobili smo neke stvari koje nismo imali. Neki igrači su poboljšali individualnu formu i na boljem su nivou nego što su bili u prethodnom delu sezone. Podigli smo se svi, ali sam oprezan, jedna utakmica može da okrene priču. Zadovoljan sam kako radimo i izgledamo, ovo je put kojim treba da idemo – rekao je trener Partizana

Aleksandar Stanojević je poručio da će biti nekih četiri do pet biti izmena u odnosu na meč sa Novim Pazarom, napominjući da mu je najvažnije da se igrači ne povrede u ovim vremenskim uslovima gde su tereni zaleđeni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike