Pjoli čuva ekipu za Inter: Šest promena, Hrvati napadaju Zvezdu

16.02.2021

17:59 >> 18:00

0

Trener Milana prema izveštaju italijanskih reportera napravio izbor igrača za meč na Marakani

Pjoli čuva ekipu za Inter: Šest promena, Hrvati napadaju Zvezdu
Copyright Profimedia

Trener Milana Stefano Pjoli prema poslednjem izveštaju reportera Manuelea Bajokinija sa Skaj Sporta, priprema za meč sa Crvenom zvezdom potpuno drugačiji sastav u odnosu na onaj koji je nastupio protiv Specije. Čak šest, možda i sedam novih fudbalera istrčaće na Marakanu protiv crveno-belih, a glavni razlog za veliki broj izmena je nedeljni derbi sa Interom koji bi mogao da odredi dalji tok prvenstva.

– Verujem da će Pjoli napraviti promene sa Crvenom zvezdom, Milan će u četvrtak igrati u Beogradu uveče, a zatim u nedelju u 15.00 sati. Malo vremena je između dva meča, ima i jedno putovanje, a derbi će biti složeno pripremljen. Ne bih se iznenadio da vidim potpuno novi napad sa Krunićevim napadačem u veznom redu, Kastiljehom na desnoj strani, a zatim i hrvatski tandem Rebić i Mandžukić. Šest ili sedam igrača  verovatno će se promeniti – javio je reporter iz “Milanela”.

Pročitajte još

Ekipa Milana je jutros u Milanelu odradila pretposlednji trening pred meč sa Crvenom zvezdom. Prisutni su bili direktori Paolo Maldini i Frederik Masara, a rad je bio uobičajen: teretana pre izlaska na teren, zagrevanje uspomoć niskih prepreka, rad sa loptom, da bi posle toga jedan deo treninga bio zatvoren za novinare.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike