Navija za Zvezdu, a sada mora da je pobedi: Krunić za 24sedam objasnio kako je napravio izbor između profesionalizma i ljubavi

17.02.2021

10:46 >> 11:57

0

Autor: N. St.

Fudbaler Milana pričao uoči duela sa crveno-belima

Navija za Zvezdu, a sada mora da je pobedi: Krunić za 24sedam objasnio kako je napravio izbor između profesionalizma i ljubavi
Copyright Profimedia/Serie A Benevento v AC Milan

Prvi od dva meča šesnaestine finala Lige Evrope igra se u sredu u Beogradu. Crvena zvezda dočekuje Milan (18.55, Arena sport). Jedan od igrača koji dobro poznaje „Marakanu“ i Srbiju je svakako Rade Krunić koji je igrao za Donji Srem i Borac iz Čačka.

Upravo bi on trebalo da se nađe u startnoj postavi u predstojećem susretu.

Svaka utakmica je prilika da igram, trudim se da iskorsitim svaku šansu koja mi se ukaže. Trener Pioli je taj koji odlučuje da li igram ili sam na klupi. Srećan sam i radujem se što ću biti tu – rekao je Krunić.

Postoji šansa da u srpskoj prestonici bude na znatno ofanzivnijoj poziciji nego što je navikao.

Trener zna da je moja prirodna pozicija u veznom redu, ali i da mogu da igram na više mesta. Sve zavisi od same postavke utakmice i od onoga što šef bude zahtevao od mene. Mogu da igram i u defanznijoj i ofanzivnijoj varijanti, o tome trener odlučuje.

Ima samo reči hvale na račun crveno-belih.

Znamo svi da je Zvezda prva u Srbiji, da je iz Beograda i da ima italijansko srce. Trenira ih Stanković, tu su Falćineli i Falko. Neće biti lako. Svesni smo da je to najjači tim u Srbiji sa velikom istorijom i da su mečevi sa Milanom bili bitni u prošlosti. Verujemo u sebe, znamo kvalitet protivnika i da moramo da se povratimo posle poraza od Specije.

MN Press

Dobro je poznato da je Rade navijač Crvene zvezde. Na pitanje “24sedam” koliko će mu biti teško to što kao pristalica crveno-belih mora da ih pobedi kaže:

Nisam krio da navijam za Zvezdu. Profesionalac sam i uradiću sve što mogu da donesem pobedu svom timu i da izbacim Zvezdu, ali sam u jednu ruku srećan što ću igrati na „Marakani“, što ću doći u Srbiju i osetiti to tlo. Lično mi znači mnogo, ali ponavljam, profesionalac sam i igram u Milanu.

Na kraju je naglasio da je duel sa srpskim predstavnikom prilika za iskupljenje.

Dobro smo i tim i ja posle Specije. Nije to bio pravi Milan, onaj koji je igrao dobro ove sezone. Spremni smo da se, na neki način, osvetimo za taj poraz – zaključio je Krunić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike