Navijači Bolonje traže izvinjenje i sastanak sa Sinišom Mihajlovićem (video)

17.02.2021

17:47 >> 17:49

0

Srbin nikako da se oglasi povodom svojih komentara na račun pristalica svog kluba

Navijači Bolonje traže izvinjenje i sastanak sa Sinišom Mihajlovićem (video)
Copyright Printscreen/youtube

Navijači Bolonje i dalje čekaju izvinjenje Siniše Mihajlovića za njegove komentare na račun pristalica koje su prošlog petka dočekale ekipu na gradskim ulicama pre početka utakmice sa Beneventom. Srbin se do danas nije oglasio, iako nezadovoljstvo fanova kluba tinja i preti da se pretvori u nepomirljiv sukob.

Jedan jedan od starijih vođa navijača Bolonje Danijele Torizi osvrnuo se na pojedine komentare iz autobusa:

– To nije bilo finale italijanskog kupa ili utakmica Lige šampiona, ali i dalje nam je bilo važno da budemo tamo. A to se odnosi i na petogodišnjeg dečaka koji je sa krova mog automobila video kako autobus prolazi kroz  špalir sa bakljama. Razumem da su se igrači promenili, ali kada vidite sve one ljude koji dolaze tamo da vam kažu da vas vole, neko u tom autobusu mora da je želeo da nam ukaže znak pažnje. Ono što me je bolelo je ravnodušnost- rekao je bivši vođa za lokalne novine “Resto del Carlino”.

Podsećanja radi, navijači Bolonje su dočekali autobus sa igračima i stručnim štabom pred duel sa Beneventom i tom prilikom nekoliko hiljada ljudi po hladnom vremenu napravilo je veliku bakljadu duž puta od sportskog centra do stadiona. Autobus tom prilikom nije stao kako bi neko od igrača pozdravio navijače, već se na video snimku čulo kako Mihajlović i igrači komentarišu izgled navijača na ulici.

Pročitajte još

Jedna od rečenica Srbina je posebno zasmetala tifozima – Šta su došli kao da ćemo osvojiti Seriju A. Snimak se velikom brzinom proširio društvenim mrežama, tako da od tog dana ovaj talas nezadovoljstva preti da otera Mihajlovića iz kluba.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike