Milunović: Ne dolazi Milan svaki dan u Beograd, žao mi je zbog kartona

18.02.2021

21:44

0

Autor: Adam Štulić

Štoper Zvezde žali što će morati da propusti revanš na San Siru

Milunović: Ne dolazi Milan svaki dan u Beograd, žao mi je zbog kartona
Copyright MN Press

Imaju mnogo razloga za zadovoljstvo na stadionu “Rajko Mitić” posle prvog meča šesnaestine finala Lige Evrope. Fudbaleri Crvene zvezde bili su potpuno ravnopravan rival protiv favorizovanog Milana, kojem ni igrač više u poslednjih dvadesetak minuta nije pomogao da najveći srpski stadion napuste u trijumfalnom raspoloženju – 2:2.

– Ušli smo malo rezervisano u utakmicu, sa grčem, jer ne dolazi Milan svaki dan u Beograd. Znali smo kakvog protivnika imamo, znali smo šta nas očekuje, ali pokazali smo i drugu stranu. Ostaje žal, ali i oni su imali šanse – rekao je posle meča Nemanja Milunović.

– Žao mi je, kada smo imali terensku inicijativu, kada se osećao gol u vazduhu, iz jedne kontre smo napravili penal. Ali, pokazali smo karakter i želju da sa igračem manje postignemo gol i obradujemo sve navijače koji nisu bili s nama.

Zvezdin defanzivac je istakao da je rezultat ravnopravan.

Pročitajte još

– Imamo rezultat u igri. Žao mi je što zbog kartona, što će ekipa morati bez mene i Rodića da igra u revanšu, ali su momci s klupe pokazali da čekaju svoju šansu i da su svi ravnopravni. Pohvalio bih sve, svako je dao svoj doprinos. Imam potpuno poverenje u momke i u stručni štab – kazao je Nemanja Milunović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike