Crnogorci Vujačić i Šćekić otvorili čvrste Surduličane, Japanac Asano stavio tačku

21.02.2021

13:58 >> 14:13

0

Partizan došao do 12. pobedeu nizu, trijumfom nad Radnikom rezultatom 3:0 (1:0)

Crnogorci Vujačić i Šćekić otvorili čvrste Surduličane, Japanac Asano stavio tačku
Copyright MN Press

Partizanova 12. pobeda i nastavlja se brojanje. U Humskoj je poslednji u nizu pao Radnik rezultatom 3:0 (1:0), golovima Igora Vujačića u 44, Aleksandra Šćekića u 54. i Takume Asana u 64. minutu.

Nije to bilo blistavo izdanje crno-belih. Tim iz Surdulice nije mnogo razmišljao o igri napred, prostor između linija bio je kratak da bi se tamo tražila rupa u odbrani, a skoro da ga nije bilo uopšte iza leđa poslednjeg bedema. Brzina domaćih igrača protiv tako plitko postavljene odbrane, sa zgusnutim linijama, nije mogla da dođe do izražaja i mada se činilo da crno-beli sa tako disciplinovanim protivnikom neće lako doći do prilike za gol, put do mreže se ipak otvorio.

Jojić je u 44. minutu izveo slobodan udarac sa leve strane, a Vujačićev skok došao je kao novi kvalitet igri Partizana. Dugo nije bilo tog veoma važnog detalja u napadu domaćih, a protiv Radnika se prekid pokazao kao jedino moguće rešenje koje bi moglo da odvede do pobede. Potvrdio je to i korner u 54. minutu. Ponovo je Jojić bio asistent, a realizator drugi crnogorski reprezentativac Šćekić, čiji je udarac glavom bio neodvranjiv za golmana gostijuće ekipe Kostića.

Posle drugog primljenog gola Surduličani potpuno izgubili konture igre sa početka utakmice. Želja da se skupo proda koža razredila im je linije.

Pročitajte još

Na sve to mora se dodati i isključenje Jokiću zbog drugog žutog kartona, tako da su crno-beli dolazili do više prostora za kombinovanje, bez obzira da li su ga tražili po sredini ili na krilima.

Do nove mat situacije doveo ih je Marković, koji je uspeo da pronađe dodavanjem natrčalog Asana tako da Japancu nije bilo teško da dođe do svog 11. gola u sezoni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike