Prvenac posvećen porodici: Vujačić zna priče o 2017. godini i duploj kruni

21.02.2021 | 20:05

Autor: Dejan Petković

Crnogorski reprezentativac veruje da trka za titulom nije izgubljena

Copyright FK Partizan

Na jubilarnom 100. meču na klupi Partizana trenera Aleksandra Stanojevića, crnogorski reprezentativac Igor Vujačić se po prvi put u dresu crno-belih upisao u listu strelaca. Prvenac štopera otvorio je put ka pobedi nad Radnikom iz Surdulice, a on ga posvećuje porodici.

Veoma sam srećan zbog postignutog gola. Do sada sam ulazio u šanse, ali nikako da pronađem put do gola, ali evo danas sam uspeo posle 13 utakmica. Radio sam naporno i nadam se da će ih biti još u dresu Partizana. Stvarno sam presrećan – rekao je Vujačić za klupski sajt.

U taboru crno-belih pobednička serija koja traje već 11 mečeva u Superligi ostavlja nadu da je moguće osvajanje titule kao 2017. godine:

Ne jurimo rekorde, ali se borimo i želimo da pobedimo sve do kraja. Slušao sam o toj sjajnoj energiji koji su imali igrači kada su uzeli duplu krunu i o njihovoj seriji pobeda. To nam je svima podstrek da verujemo u sebe i da gledamo sebe, u svoje dvorište i svaku sledeću utakmicu.

Partizan je sezonu započeo sezonu sa jednim štoperskim tandemom, a završiće je sa potpuno izmenjenim, jer Svetozar Marković i Vujačić trenutno imaju prednost u odnosu na Makija Banjaka i Bojana Ostojića.

Marković je pre svega jedan momak sa vrhunskim ljudskim kvalitetima, a uz to vrhunski fudbaler! Razumemo se odlično na terenu, dosta pričamo, on je veliki radnik i profesionalac i voleo bih da, ako je moguće, ostane što duže sa nama! Njegove odlične partije nisu slučajnost. Meni se isplatio pošteni rad, trud i zalaganje. Kod trenera Stanojevića važi koliko daješ, kako se trudiš, toliko ćeš i dobiti. Bilo je utakmica koje sam igrao u Ligi nacija sa reprezentacijom Crne Gore, ali sam u Partizanu bio na klupi. Video je da dobro igram, ali su tada drugi bili ispred mene. Ukazala mi se šansa i trudim se da je u svakoj utakmici iskoristim.

Pročitajte još

Partizan naredni meč igra u petak kada se sastaje sa Inđijom u gostima:

Još danas ćemo malo uživati i već od utorka su misli okrenuti ka utakmici. Pobedu i gol posvećujem porodici, devojci i mojim saigračima.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam