Rešeno je par zagonetki: Kapiten ide na "hlađenje", Milan sa ovih 11 napada Zvezdu!

24.02.2021

10:40 >> 10:41

0

Autor: D. B.

Pioli izabrao, ima samo jednu dilemu

Rešeno je par zagonetki: Kapiten ide na "hlađenje", Milan sa ovih 11 napada Zvezdu!
Copyright MN Press

Dan uoči revanš meča 1/16 finala Lige Evrope i duela Milana i Crvene zvezde na “San Siru” u redovima “rosonera” je sve manje dilema. Prema analizi koje su objavile “sportske.net” do detalja se objašnjava ko će od aduta italijanskog velikana na teren, ali i sa kakvom dilemom se suočio trener Milaneza Pioli.

“Rosoneri” moraju da pobede, Pioli je razmišljao o sastavu tima, tačnije promeni formacije, čak i 3-5-2, ali to se neće dogoditi, ne želi da eksperimentiše pred mečeve koje mora da dobije – počinju tekst kolege sa “sportskih”.

Prema ovoj analiza dileme neće biti kada je reč o štoperima, a blizu je i odluka o tome da li će Zlatan Ibrahimović igrati na ovom meču.

Ono što je izgleda jasno je da će Kjaer i Tomori činiti štoperski tandem, da će kapiten Romanjoli koji igra očajno na “hlađenje”, ali i kako bi se sačuvao ta meč protiv svog bivšeg kluba Rome. U ovom trenutku izgleda sazreva odluka da Ibrahimović bude na klupi, i da uđe u igru u nastavku u odnosu na rezultat.

“Imamo obavezu da prođemo u naredno kolo”, objasnio je Pioli odluku da izvede jak tim, Donaruma će početi, Teo Ernandez igrati od početka, dok bi desno mogao da u timu od početka bude mladi Kalulu,20-godišnjak koji je stigao iz Liona.

Što se tiče veznog reda, u njemu će biti,  Meite, zimsko pojačanje iz Torina igra od početka, verovatno sa Kesijem (to je jedan od Piolijevih dilema), dok će Rade Krunić biti organizator igre.

Kada je reč o špicu napada i tu je izgleda doneta jasna odluka.

Pročitajte još

– Kastiljeo i Leao će činiti ofanzivni trio sa Rebićem. Mandžukić je povređen, pa će njegov zemljak biti najistureniji, dok će ponovimo Ibrahimović ući ako bude bilo potrebe – zaključuje se u analizi objavljenoj na portalu “sportske.net“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: sportske.net

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike