"Marka" tvrdi: Mesi je doneo odluku gde završava karijeru

27.02.2021

10:32 >> 11:49

0

Autor: D. B.

Udarna vest iz sveta fudbala stiže iz Španije

"Marka" tvrdi: Mesi je doneo odluku gde završava karijeru
Copyright Profimedia.rs

Leo Mesi je doneo odluku koju niko nije očekivao! Kako tvrdi španska “Marka” Argentinac ostaje u Barseloni!

Ovaj list tvrdi da je Mesi prelomio i da će karijeru da završi u redovima katalanskog kluba.

– Izvori iz Barselone uveravaju nas kako je Mesijev ostanak i po isteku ugovora ovog leta najizglednija opcija i da je Leo daleko bliži ostanku nego odlasku. Kontaktirali smo i ljude bliske Mesiju, a oni nam govore isto: Do pre par meseci njegov odlazak činio se izvesnim, ali sada se situacija drastično promenila – navodi se u tekstu “Marke”

Navodno ono što je uverilo Mesija da ostane u Barseloni je činjenica da je Bartomue bivši predsednik, kao i da će njegov naslednik biti predstavljen za osam dana. I od vizije nove Barselone zavisiće Mesijeva budućnost.

– Mesi insistira na dolasku pravih pojačanja. Prvi među njima je njegov sunarodnik i saigrač iz reprezentacije Serhio Aguero, a zatim i Georginjo Vajnaldum. Oba ta transfera mogu lako da se ostvare jer obojica mogu da dođu bez obeštećenja – navodi “Marka”.

Pročitajte još

U istom tekstu se tvrdi i da je Mesi ljut na Pari Sen Žermen.

– Ogorčen je što čelnici PSŽ-a govore da će ga dovesti, kao i kada se na naslovnim stranama francuskih medija video sebe u dresu prvaka “svetaca”. A on je odbio sve menadžere koji su mu dolazili s ponudama ostalih klubova. Njegov otac Horhe, koji mu vodi karijeru, dugo je u Argentini i nema nikakav kontakta s klubovima zainteresiranima za Mesija – tvrdi “Marka”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike