KRAJ: Partizan ubedljiv na Banjici (VIDEO)

07.03.2021

15:30 >> 18:21

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli slavili protiv Rada

KRAJ: Partizan ubedljiv na Banjici (VIDEO)
Copyright MN Press

Prvi, od dva nedeljna, mala gradska derbija u Linglong Superligi Srbije igrao se na Banjici, gde domaći Rad ubedljivo poražen od Partizana.

Izabranici Aleksandra Stanojevića nisu imali poteškoća da nastave trijumfalni niz započet u finišu jesenjeg dela sezone. Fudbaleri kluba iz Humske na Banjici nisu izgubili 18 godina, a pobedom rezultatom 5:0 stigli su do 15. uzastopnog trijumfa.

Pročitajte još

90′ – PREČKA, KRAJ

Suma je iz slobodnog udarca pogodio prečku, posle čega je Lazar Lukić svirao kraj utakmice.

88′ CRVENI KARTON

Jović je pošao sam ka Kahrimanu, Stojsavljević ga je oborio na 17 metara povlačenjem, zbog čega je dobio direktan crveni karton. Potom je žuti karton, zbog prigovora, dobio trener “građevinara” Milan Milanović.

82′ – MIRNA ZAVRŠNICA

Posle gola Stevanovića, Partizan je značajno oborio tempo i rutinski privodi meč kraju.

72′ – GOOOL (VIDEO)

“Pukla je petarda” na Banjici. Suma je ovoga puta bio u ulozi asistenta, a strelac je Filip Stevanović.

68′ – NA TERENU FILIP STEVANOVIĆ

Odmah potom Stanojević pravi trostruku izmenu. Holendera je zamenio Štulić, Jojić je mesto ustupio Lazaru Pavloviću, dok je prvi put u 2021. godini na terenu i Filip Stevanović, koji je ušao u igru umesto Asana.

66′ – GOOOL (VIDEO)

Četvrti gol za crno-bele na Banjici postigao je Suma. Omaleni vezista je započeo i završio akciju. Najpre je proigrao na levoj strani Jovića, mladi ofanzivac mu je odigrao loptu u kazneni prostor, gde je Suma “nanizao” četiri fudbalera Rada i postigao gol u bliži Kahrimanov ugao.

57′ – MENJA I STANOJEVIĆ

Natha i Lazara Markovića zamenili su Suma i Jović.

MN Press

52′ – TROSTRUKA PROMENA

Trostruka promena u ekipi Rada. Novakovića je zamenio Stanisavljević,  Jovanović je ušao umesto Karaklajića, dok je Damnjanoviću mesto na terenu ustupio Busnić.

50′ – KAHRIMAN

Tek što su pošli sa centra fudbaleri Rada, mogli su i četvrti put po loptu u svoju mrežu. Holender je potpuno sam izašao pred Kahrimana, iskusni čuvar mreže domaćih je istrčao skoro na 16 metara, napadač Partizana je pokušao da ga obiđe i šutira, ali je golman Rada uspeo da se baci i tako sačuva mrežu.

48′ – GOOOL (VIDEO)

Partizan vodi 3:0, strelac je Marković. Crno-beli su imali aut sa desne strane, Natho se odlično oslobidio rivala, primio loptu i uz gol aut liniju ušao u kazneni prostor. Usledila je povratna lopta ka penalu, gde se našao Partizanov kapiten i udarcem iz prve, sa desetak metara, zatresao mrežu rivala.

46′ – BEZ PROMENA

Počelo je drugo poluvreme meča na Banjici. Milanović i Stanojević nisu menjali ništa u sastavima u odnosu na početak meča.

45′ – POLUVREME

Posle dva minuta nadoknade vremena, Lazar Lukić je odsvirao kraj prvog poluvremena.

MN Press

41′ – PARTIZAN PRETI

Nastavljaju crno-beli da pritiskaju odbranu Rada. Marković je sjano proigrao Holendera koji je pošao sam ga Kahrimanu. Kada je ušao u kazneni prostor jedan defanzivac Rada ga je sustigao i zasmetao mu dovoljno da napadač crno-belih ne uspe ništa konkretno da uradi.

35′ – GOOOL (VIDEO)

Odmah je stigla kazna “građevinare”. Dugo je trajao napad Partizana, Marković se izborio za loptu na levoj strani, lepo je po zemlji proigrao Natha, kojem nije bilo teško da sa nekoliko metara zatrese mrežu Kahrimana.

34′ – POPOVIĆ (VIDEO)

Velika prilika za Rad. Posle centaršuta sa desne strane, Ziger je bio najviši u skoku i sa pet metara je šutirao glavom. Mnogi su loptu već videli u golu, ali je Popović maestralnom paradom sačuvao svoj gol.

25′ – GOOOL (VIDEO)

Partizan vodi golom Filipa Holendera. Ponovo je Asano bio u ulozi asistenta, a ovoga puta je mađarski reprezentativac znatno bolje šutirao sa 15 metara i pogodio donji ugao Kahrimanovog gola.

16′ – HOLENDER

Prvu priliku na meču imali su crno-beli. Asano je povukao polukontru, proigrao je Holendera koji je dobro primio loptu između dva defanzivca Rada, ali nije najbolje šutirao sa 16 metara.

8′ – MIRNO

Nema nikakvih uzbuđenja u uvodu meča na Banjici.

MN Press

1′ – POČEO MEČ

Počeo je duel na Banjici, prvi su s centra krenuli crno-beli.

16.30′ – SASTAVI

RAD: Kahriman, Lazarević, Ciger, Stojsavljević, Tučević, Blažić, Busnić, Mladenović, Karaklajić, Novaković, Kaluđerović.

PARTIZAN: Popović, Miljković, S.Marković, Vujačić, Obradović, Šćekić, Jojić, Asano, Natho, L. Marković, Holender.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike