Bilbao dao nadu Realu i Barsi, Atletiko je ugasio za šest minuta

10.03.2021

22:21 >> 22:23

0

Autor: Adam Štulić

Madriđani, posle preokreta, osvojili tri boda protiv Atletika

Bilbao dao nadu Realu i Barsi, Atletiko je ugasio za šest minuta
Copyright Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

Nadali su se Barselona i madridski Real da bi Atletik Bilbao mogao da ih približi borbi za titulu, u jednom trenutku je delovalo da bi to i moglo da se dogodi, ali je onda Atltiko pokazao šampionski karakter i za manje od 10 minuta najvećim rivalima pokazao da će ovo biti njihova sezona u Primeri. Atletiko Madrid – Atletik Bilbao 2:1 (1:1).

Beli deo Madrida verovatno je bio, preko TV ekrana, na “Metropolitanu”, Barselona je jednim okom gledala meč njihovih mezimaca u Parizu (revanš osmine finala Lige šampiona protiv PSŽ 1:1), a drugim dešavanja sa duela u španskoj prestonici, koji je u jednom trenutku išao u pozitivnom smeru za njih.

Muniain je u 21. minutu doveo u vođstvo Bilbao, čija je defanziva poklekla u nadoknadi vremena prvog dela utakmice. Igrao se drugi minuta nadoknade, kada je Ljorente, na asistenciju Lemara, poravnao rezultat.

Pročitajte još

Verovatno bi najveći španski klubovi u tom momentu potpisali i nerešen rezultat na “Metropolitanu”, ali su im nade Simeoneovi izabranici ugasili na samom početku drugog poluvremena, kada je Luis Suarez, u 51. minutu, realizovao penal, kojim su “jorgandžije”, posle 26 odigranih utakmica, Barseloni pobegli na šest, a Realu na osam bodova prednosti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike