Poker crno-belih špiceva u Segundi: Đurđević, Sadik, Zlatanović, pridružio im se Šćepović

09.03.2021

20:23 >> 18:31

0

Poker crno-belih špiceva u Segundi: Đurđević, Sadik, Zlatanović, pridružio im se Šćepović
Copyright Profimeda

Druga španska liga postaje zgodno utočište za napadače koji su stvoreni ili su blistali u dresu Partizana. Stefan Šćepović će postati četvrti crno-beli centarfor koji će zaigrati u Segundi, ako registracija prođe sve birokratske prepreke La Lige.

Šćepović dolazi u Malagu, kao zamena za povređenog Argentinca Čavariju. Očekuje se da će 31-godišnji Srbin biti promovisan u sredu, jer je već prošao uspešno sve lekarske preglede, samo je potrebno još da zeleno svetlo za transfer dođe od La Lige. Problem predstavlja što igrač dolazi van prelaznog roka, pa stoga prolazi kroz stroga pravila registracije, budući da je potrebno da dolazi iz slabijeg takmičenja i da budžet za platu bude ograničen na 25.000 evra.

Pročitajte još

U Malagi veruju da se Šćepović uklapa sasvim ovom zakonskom opisu i ograničenjima, pa će od srede početi da trenira sa ekipom. Inače, Šćepović je već igrao za Hetafe i Sporting Hihon u Španiji. Malaga će mu biti 18. klub u karijeri. Poslednji klub za koji je nastupao bila je japanska Mačida. Dolaskom na Pirinijesko poluostrvo, postaće četvrti centarfor koji trenutno nastupa u Segundi, a da je igrao pre toga i u Partizanu.

Prve zvezde i golgeteri lige su partizanovci Uroš Đurđević iz Hihona (17 golova) i Umar Sadik iz Almerije (14), dok Igor Zlatanović (3) igra u Kasteljonu koji se bori za opstanak u ligi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike