Siniša Mihajlović u ulozi detektiva: Samo da saznam ko to "peva"!

04.12.2020

15:48 >> 16:03

0

Autor: J. T.

Trener Bolonje besan jer informacije iz svlačionice redovno izlaze u javnost

Siniša Mihajlović u ulozi detektiva: Samo da saznam ko to "peva"!
Copyright Profimedia

Bolonja u subotu gostuje u Milanu, gde će protiv Intera igrati utakmicu 10. kola Serije A. U prethodnih devet, izabranici Siniše Mihajlovića osvojili su 12 bodova, pa se trenutno nalaze na 10. mestu tabele.

Po njegovom mišljenju, plasman bi bio bolji da protivnički treneri nisu unapred znali kakvu taktiku sprema i na koje će igrače računati. Zbog toga se srpski trener upustio u ulogu detektiva…

-Da li će biti promena u našoj igri za utakmicu sa Interom? Neće. To je bila samo “fora” da bih saznao ko od igrača priča novinarima. Ako ga nađem, nabiđu ga na zid i on više neće igrati fudbal – brutalno iskren bio je Mihajlović tokom konferencije za medije pred sutrašnju utakmicu.

-Namerno sam na treningu sve promenio da bih video hoće li to izaći u javnost. I izašlo je danas – dodao je trener Bolonje, koji je započeo internu istragu u svojoj svlačionici.

-Kada ga nađem, biće to njegov je**ni proble. Ako je to radio samo da bi od novinara dobio veću ocenu… – nije mogao Mihajlović da se suzdrži.

Nema sumnje da će “krtica” biti u velikom problemu ako (ili kada) Mihajlović otkrije o kome se radi.

-O drugim timovima nikad se ništa ne zna, a o nama – sve. Kunem se, ako ga pronađem… Ne znam šta ću mu uraditi, ali znam da ću ga naći.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike