KRAJ: Partizan ubedljivo do polufinala Kupa (VIDEO)

11.03.2021

15:23 >> 18:14

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli savladali Voždovac na stadionu u Humskoj

KRAJ: Partizan ubedljivo do polufinala Kupa (VIDEO)
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Srbije.

Crno-beli su na stadionu u Humskoj lako i ubedljivo savladali Voždova rezultatom 4:0.

Pročitajte još

90′ – KRAJ

Partizan je savladao Voždovac 4:0 i plasirao se u polufinale Kupa.

79′ – PREČKA

Desetak sekundi je bilo potrebno mladom fudbaleru gostiju Vučiću da stvori najbolju priliku za Voždovac u dosadašnjem toku meča. Tek što je kročio na travu Partizanovog stadionu, Vučić je, pošto je lopta prethodno ubačena iz auta, veoma lukavo šutirao sa preko 30 metara. Lopta je u velikoj paraboli preletela istrčalog Stojkovića, čiju je mrežu sačuvala prečka.

68′ – PRVI POKUŠAJ GOSTIJU

Stojčev je odlično šutirao sa preko 20 metar, ali je Stojković bio oprezan i samo je prebacio loptu u korner, posle kojeg nije bilo veće opasnosti za crno-bele. Tri minuta kasnije Stanojević pravi još dve promene. Miljkovića i Lazara Markovića zamenili su Živković i Štulić.

Promo/FK Partizan/M. Todorović

 

63′ – TROSTRUKA IZMENA

Aleksandar Stanojević je napravio trostruku promenu. Umesto Jojića, Natha i Asano, na terenu su Lazar Pavlović, Suma i Filip Stevanović. Minut kasnije promena i kod gostiju. Stojčev je zamenio Arsića.

58′ – GOOOL (VIDEO)

Natho postiže četvrti gol za Partizan. Jojić je lepo proigrao Holendera u kaznenom prostoru gostiju, mađarski reprezentativac je šutirao iskosa sa leve strane, ali je Krunić uspeo u prvi mah da interveniše. Na nesreću gostiju, lopta je došla do Natha, koji je iz prve smestio u mrežu Voždovca.

56′ – ŽUTI KARTON ZA VUJAČIĆA

Bespotrebno oštar start Igora Vujačia na sredini terena, Anđelovski je kaznio žutim kartonom.

52′ – GOOOL (VIDEO)

Tamo gde su stali sredinom prvog poluvremena, crno-beli su nastavili u drugom. Lazar Marković je uradio najveći deo posla na levoj strani, ušao je u kazneni prostor i uputio sjajni centaršut po zemlji, a Asnu je preostao lakši deo posla, da zatrese mrežu rivala. Odmah potom napravljena je prva promena kod gostiju, Cvetićanina je zamenio Milosavljević.

46′ – BEZ PROMENA

Počelo je drugo poluvreme. Treneri nisu menjali ništa u sastaviam u odnosu na početak meča.

45′  POLUVREME

Posle drugog gola crno-beli su malo oborili tempo i bez velikih problema priveli prvo poluvreme kraju. Po isteku jednog minuta nadoknade, Novica Anđelovski je odsvirao kraj prvog dela igre.

32′ – GOOOL (VIDEO)

Partizan je duplirao prednost golom Igora Vujačića. Znatno bolju igru u dosadašnjem toku meča Partizan je krunisao u 32. minutu. Jojić je izveo korner sa leve strane, a crnogorski reprezentativac je u petercu bio najviši u skoku i glavom poslao loptu u mrežu gostiju.

30′ – HOLENDER

Nastavlja Partizan sa napadima, Holender je u 30. minutu izašao sam pred Krunića, koji je istrčao na desetak metara od gol linije, skratio ugao i uspeo da zaustavi pokušaj mađarskog reprezentativca.

24′ – GOOOL (VIDEO)

Partizan vodi od 24. minuta golom Šćekića. Crno-beli su izveli korner sa desne strane, jedan fudbaler Voždovca je glavom izbio loptu na ivici kaznenog prostora. Asano je natrčao, šutirao iz prve, ali je na kraju ispalo da je asistirao visokom vezisti koji se odlično snašao i poslao loptu u mrežu gostiju.

20′ – ŽUTI KARTON

Prvi žuti karton na meču dobio je fudbaler Voždovca Purtić, zbog faula na centru terena nad Asanom.

14′ – ASANO

Treća sjajna prilika za Partizan u prvih 15 minuta meča. Asano je po desnoj strani izašao sam pred Krunića, šutirao je iskosa, sa desetak metara, po zemlji u kontraugao, ali je lopta prošla pored stative.

MN Press

7′ – HOLENDER

Još jedna odlična prilika za crno-bele. Natho je maestralno proigrao Holendera, koji je sa desetak metara šutirao iz prve, ali je Krunić još jednom uspeo da interveniše i sačuva svoju mrežu.

3′ – PRILIKA ZA PARTIZAN (VIDEO)

Odmah je Partizan imao veliku priliku. Natho je šutirao sa dvadesetak metara, Krunuć je kratko odbio loptu na koju je natrčao Lazar Marković, koji je sa sedam, osam metara šutirao direktno u golmana Voždovca.

1′ – POČEO MEČ

Počeo je duel u Humskoj, prvi su sa centra krenuli gosti, koji će u prvom poluvremenu napadati ka golu ispod južne tribine.

16.25′ – SASTAVI

PARTIZAN: Stojković, Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović, Šćekić, Jojić, Asano, Natho, L. Marković, Holender.

VOŽDOVAC: Krunić, Dukić, Purtić, Bogdanović, Arsić, Ivezić, Ajdinović, Milojević, Stanisavljević, Cvetićanin, Stoisavljević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike