Saigrači otkrili zašto je Predrag Rajković napustio potišten meč sa Lionom (VIDEO)

13.03.2021

21:55 >> 21:57

0

Srbin bio razočaran rezultatom iako se Rems suočio sa kandidatom za titulu ekipom Liona

Saigrači otkrili zašto je Predrag Rajković napustio potišten meč sa Lionom (VIDEO)
Copyright Profimedia

Članovi Remsove ekipe otkrivaju da se Predrag Rajković teško pomirio sa gubitkom tri boda u meču sa favorizovanim Lionom.  Jedinica “orlova” bio je nadomak 11 meča u kome bi sačuvao mrežu netaknutom, ali se u drugoj minuti sudijske nadoknade vremena pojavio Kadevere koji je odneo bod u Lion – 1:1.

Ovakav ishod značajno je usporio goste u trci za titulu. Trener Liona Rudi Garsija kaže da su njegovu igrači u Remsu imali veliku prepreku:

– Izjednačili smo na kraju, mada bih više voleo da smo izjednačili ranije, jer bismo tada mogli i da pobedimo. Ali smo ispred imali i odličnog golmana.

Rajković je čudesnim intervencijama u 49. i 82. minutu doveo do očajanja goste, koji su napadali i stvarali prilike, ali im ništa nije vredelo.

– Mnogo puta je sačuvao mrežu u drugom poluvremenu. Bio je frustriran posle izjednačenja, ali to će ga proći – rekao je Rajkovićev saigrač vezista Matje Kafaro.

Trener David Gijon sličnim rečima opisuje srpskog golmana posle utakmice:

– Bio je veoma razočaran, vrlo potišten, jer je voleo da ima još jedan “clean sheet”. Držao nas je u igri – dodaje Gijon.

Takvo raspoloženje Rajkovića posle utakmice sa ekipom koja se bori za titulu pokazuje pobedničko stanje njegovog duha. U Remsu veruju da će tim biti još bolji u sledećem kolu protiv fenjeraša Dižona.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike