KRAJ: Zvezdin šokantan početak i ubedljiv završetak na "krovu" (VIDEO)

15.03.2021

14:49 >> 17:16

0

Autor: Adam Štulić

Crveno-beli savladali Voždovac

KRAJ: Zvezdin šokantan početak i ubedljiv završetak na "krovu" (VIDEO)
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde pregurali su još jedno neugodno gostovanje u prolećnom delu sezone. Posle Novog Pazara, Niša, Subotice i Sente izabranici Dejana Stankovića su u malom gradskom derbiju bili bolji od Voždovca 4:1.

Crveno-beli su na krovu TC “Stadion” protiv “zmajeva” nastavili trijumfalni niz i ujedno napravili novi značajan korak ka odbrani šampionskog trona.

Pročitajte još

90′ – KRAJ

Čim je istekao 90. minut igre Čolović je odsvirao kraj meča.

85′ – PREČKA

Sjajna prilika za Voždovac. Stanisavljević je šutirao sa desetak metara iskosa sa leve strane, Borjan je bio savladan, ali je Zvezdinu mrežu sačuvala prečka.

81′ – FALĆINELI U IGRI

Dobre vesti za sve u Ljutice Bogdana. Dijego Falćineli se oporavio od virusa korona i ušao je u igru umesto Gavrića.

76′ – GOOOL (VIDEO)

Vukanović otklanja sve dileme, ako ih je i bilo posle gola Gavrića. Kanga je izveo korner sa desne strane, lopta je posle gužve u kaznenom prostoru došla do Ivanića, čiji je šut odbranio Krunić. Ipak, lopta se odbila na nogu Vukanoviću, kojem nije bilo teško da je sa nekoliko metara vrati u mrežu. Da minuta kasnije nova velika prilika za crveno-bele, Gavrić je pogodio stativu.

67′ – GOOOL (VIDEO)

Gavrić postiže treći gol za Crvenu zvezdu. Milan Gajić je stigao na gol aut liniji loptu, bio je usamljen imao je dovoljno vremena da se namesti, pogleda raspored svojih saigrača i uputi loptu ka mladom vezisti, koji je u prijemu stvorio sebi priliku za šut. Bio je Gavrić iskosa sa desne strane, ali je veoma precizno šutirao po zemlji sa desetak metara i pogodio malu mrežu Krunićevog gola. Odmah potom Stanković je napravio dvostruku promenu Degenek je zamenio Pankova, a Srnić Kataija.

58′ – NOVE PROMENE

Oba trenera napravili su po još jednu izmenu. Prvo je u ekipi Voždovca Cvetićanina zamenio Arsić, a posle nekoliko minuta Stanković je na teren poslao Veljka Nikolića umesto Petrovića. Na isteku sata igre nova izmena u ekipi “zmajeva”, Milojević je mesto u ekipi ustupio Nišiću.

52′ – ZVEZDA NAPADA

Na startu drugog poluvremena slična slika kao i u većini prvog dela igre. Crveno-beli su nastavili da pritiskaju Voždovac, pokušali su Kanga i Katai, ali je lopta posle njihovih šuteva završila van okvira gola.

MN Press

46′ – PO JEDNA PROMENA

Počelo je drugo poluvreme. Treneri su napravili po jednu promenu u sastavima, Vukanović je zamenio Bena u Zvezdi, dok je kod domaćih Lasickas na terenu umesto Ivezića.

45′ – POLUVREME

Na isteku 45. minuta Dragan Čolović je odsvirao kraj prvog poluvremena. Nekoliko trenutaka ranije, Katai je šutirao iskosa sa leve strane, ali je Krunić uspeo da interveniše.

43′ – BEN

Veliku priliku imao je Ben. Katai je prebacio loptu na desnu stranu, Gajić je vratio na peterac, gde je Ben bio usamljen. Zvezdin napadač je primio loptu na grudi, ali je šutirao preko gola. U 41. minutu žuti karton je dobio Aleksandar Katai.

37′- GOOOL (VIDEO)

Zvezda je preokrenula rezultat golom Mirka Ivanića. Za sedam minuta su crveno-beli došli do vođstva. Gavrić je centrirao sa desne strane, Ivanić je bio usamljen na prvoj stativi i sa pet metara je glavom poslao loptu u kontraugao Krunićevog gola.

30′ – GOOOL (VIDEO)

Ben je poravnao rezultat u 30. minutu. Isplatila se potpuna ofanziva crveno-belih. Posle centaršuta Kataija sa leve strane, ofanzivac crveno-belih se najbolje snašao pred golom Voždovca i glavom zatresao mrežu domaćih. Ben je ovim golom postao najbolji strelac među strancima koji su nosili crveno-beli dres, postigavši 61. gol.

20′ – GAJIĆ (VIDEO)

“Bomba” Zvezdinog defanzivca. Posle kornera sa leve strane, lopta je izbijena na ivicu kaznenog prostora, Gajić je natrčao i šutirao izuzetno snažno iz prve. Lopta je išla pod prečku, ali blizu Krunića, koji je uspeo da odbrani odličan šut.

18′ – ZVEZDA NAPADA

Crveno-beli preuzimaju potpuno inicijativu, konstantno pritiskaju defanzivu rivala, koja, zasad, uspeva da odbija nalete Zvezde.

12′ – KATAI

Zapretila je Zvezda. Posle akcije po levoj strani i povratne lopte, Katai je šutirao iz prve sa desetak metara po zemlji, ali je Krunić bio siguran.

4′ – GOOOL (VIDEO)

Voždovac vodi od 4. minuta golom Stojisavljevića. Relativno miran početak meča domaći su “zatalasali” ranim vođstvom. Posle centaršuta sa leve strane ofanzivac “zmajeva” se našao usamljen na pet metara i glavom je poslao loptu iza Borjana.

1′ – POČEO MEČ

Počeo je meč na “krovu”, prvi su sa centra krenuli fudbaleri Crvene zvezde.

15.50′ – SASTAVI

VOŽDOVAC: Krunić, Ivezić, Purtić, Bogdanović, Hajdin, Ajdinović, Milosavljević, Cvetićanin, Dukić, Stojisavljević, Milojević.
CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gajić, Pankov, Milunović, Rodić, Petrović, Gavrić, Ivanić, Kanga, Katai, Ben.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike