Lopovi odneli 500.000 evra iz kuće Anhela Di Marije, njegove ćerke i žena još u šoku

15.03.2021

14:57 >> 15:01

0

Lošije od Argetninca prošao je otac Brazilca Markinjosa za koga se piše da je pretučen tokom pljačke

Lopovi odneli 500.000 evra iz kuće Anhela Di Marije, njegove ćerke i žena još u šoku
Copyright Profimedia

Kao bomba odjeknula je vest iz Pariza da su porodice dvojice igrača PSŽ Anhel Di Marija i Markinjos doživele teške traume dok su oni bili na terenu i igrali meč sa Nantom. U pljački dve kuće šteta prelazi pola miliona evra, a patnju ljudi, posebno Markinjosovih roditelja niko neće biti u stanju da izmeri.

Naime, postoje dva scenarija prepada na njegovu kuću. Prema prvom, pljačkaši su bili grubi i oca defanzivca PSŽ su gurali, dok se u drugom navodi da je on ozbiljno pretučen, da postoje povrede glave i grudnog koša, ali da one nisu bile opasne po život.

Kuća Di Marije opljačkana je od većih profesionalaca. Lopovi su ušli u prostor preko teretane u podrumu, da bi se liftom prebacili na drugi sprat. Za sve vreme dok su oni operisali nečujno po kući, supruga i dve ćerke argentinskog fudbalera nalazile su u prizemlju i nisu osetile da su pored njih bila još najmanje dvojica provalnika. Tek kada je sve završeno i kada su lopovi napustili kuću sa plenom, njima je postalo jasno da su bile žrtve pljačke u kojoj im je iz sefa odneto satova i nakita u vrednosti od 500.000 evra.

Čovek zadužen za bezbednost Markinjosa potvrdio je medijima da su otac i sestre igrača dobro. Vrednost ukradenih stvari i novca u gotovini iznosi oko 2.000 evra, mada se napominje da su lopovi odneli i tri torbe čiji sadržaj još nije indetifikovan.

Pročitajte još

Otac koji je otvorio vrata lopovima bio je zaključan u jednoj prostoriji zajedno sa svoje dve ćerke, a pljačka je trajala između 30 i 40 minuta.

Versajska pravosudna policija ii dalje stražuje slučaj. Zasad su jedino sigurni da su dve odvojene grupe izvršile pljačke, jer su obe obavljene u isto vreme.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike