Mapet šou za Mihajlovića: Kad su Masimo Ferero i pevač Đani Morandi posetili Srbina u bolnici

15.03.2021

21:29 >> 21:30

0

Trener Bolonje podsetio se dana kada je ležao zbog leukemije i kada su mu u posetu došla dva prijatelja

Mapet šou za Mihajlovića: Kad su Masimo Ferero i pevač Đani Morandi posetili Srbina u bolnici
Profimedia - Copyright Siniša Mihajlović i Masimo Ferero

Trener Bolonje Siniša Mihajlović još nije održao konferenciju za novinare da na njoj nije dobro zasmejao sve oko sebe. Upitan da prokomentariše odnos sa Masimom Fererom, vlasnikom Sampdorije, sa kojom ga mediji dovode u vezu zbog sve bližeg letnjeg prelaznog roka, Srbin je ispričao jedan doživljaj sa Fererom iz skorije prošlosti.

– Ferero je za mene prijatelj, s njim se viđam i vam fudbala. Uvek je dolazio kod mene, čak i dok sam ležao u bolnici. Zapravo, koristim ovu priliku da pozdravim Đanija Morandija koji se trenutno nalazi u bolnici. Jednom prilikom njih dvojica su došli kod mene u posetu. Bila su to najbolja dva sata. Izgledali su kao dva starca iz “Mapet šoua”, a ja sam ležao i gledao u njih – rekao je Mihajlović.

Pročitajte jopš

Đani Morandi je poznati italijanski pevač kancona iz Bolonje. Završio je u bolnici sa teškim i dubokim opekotinama koje je zaradio u nesreći na njegovom imanju kada se zapalilo nekakvo rastinje. Protekla dva dana nalazi se pod nadzorom lekara i nalazi se van životne opasnosti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike