Potpis Zdjelara je samo uvod: Uskoro novi parafi u Humskoj

18.03.2021

16:16

0

Autor: D. B.

Prvi bi potpis na novi ugovor trebalo da stavi veteran Bojan Ostojić

Potpis Zdjelara je samo uvod: Uskoro novi parafi u Humskoj
Copyright MN Press

Potpis Saše Zdjelara na novi ugovor, bio je samo uvod u ono što će se desiti narednih dana.

Prema nezvaničnim saznanjima sledeći fudbaler koji će potpisati novi ugovor sa Partizanom biće iskusni štoper Bojan Ostojić. Ugovor će biti na još jednu sezonu.

Ovako nešto, indirektno je priznao i generalni direktor crno-belih Miloš Vazura, koji je je za klupski sajt govorio i o novim ugovorima za one kojima saradnja uskoro ističe sa Partizanom.

Da, u sledećih nekoliko dana će biti novih potpisa sa igračima koji su tu, kojima ističe ugovor, i koji će produžiti ugovor u dogovoru sa trenerom i sportskim sektorom. Saša je trenutnu prvi, kao jedan od, za nas, trenutno najbitnijih igrača jer spremamo ekipu za sledeću sezonu i moramo da učvrstimo sve ugovore sa igračima koje već imamo u ekipi – izjavio je Vazura.

Pročitajte još

A kako stoji situacija sa ugovorima u Partizanu. Na kraju sezone 2020/2021 ugovorne obaveze prestaju poput Bojanu Ostojiću i Ivanu Obradoviću. Tada će se završiti i pozajmica Filipa Holendera iz Lugana, kao i Svetozara Markovića iz Olimpijakosa. Do 31. decembra ove godine pod ugovorima su kapiten Vladimir Stojković, iskusni vezista Milan Smiljanić, kao i levi bek Slobodan Urošević.

Velika grupa igrača, među kojima su i Lazar Marković, Bibras Natho, Miloš Jojić, Takuma Asano

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike