I Mamići proslavljaju uspeh Dinama: Zdravko plakao od sreće, Zoran slavio sa igračima u svlačionici (VIDEO)

18.03.2021

23:11 >> 23:13

0

Autor: N. St.

Uspeh je obeležen

I Mamići proslavljaju uspeh Dinama: Zdravko plakao od sreće, Zoran slavio sa igračima u svlačionici (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Darko Bandic

Pravosnažna presuda je stigla. Vrhovni sud Hrvatske je osudio braću Mamić, Zdravka i Zorana, na višegodišnje kazne zatvora zbog finansijskih malverzacija tokom vođenja Dinama iz Zagreba.

Zoran je potom podneo ostavku na mesto trenera „modrih“, a Damir Krznar je seo na užarenu klupu. Nekoliko dana posle toga je ostvaren neverovatan uspeh.

Dinamo je na svom terenu, posle produžetaka, eliminisao Totenhem (3:0). Potpuno očekivano, usledila je velika proslava u svlačionici. U njoj se našao i Zoran Mamić. A, sve to je Zdravko ispratio iz Bosne i Hercegovine i uputio im poruku podrške.

Plačem od sreće večeras, a samnom plaču svi oni koji vole sport diljem Hrvatske, Europe i svijeta! Večeras je jedna junačka momčad, jedan junački stožer, jedna junačka organizacija koja je bez premca u Hrvatskoj i Europi pokazala svijetu od čega smo napravljeni. Bog sve zna, Bog sve vidi, a večeras je Bog nagradio svakog čovjeka koji voli Dinamo, svakog zaposlenika, svakog igrača i svaku osobu koja je ugradila i najmanji dio sebe u ovaj uspjeh usprkos svima koji su nas napadali, sabotirali i htjeli uništiti. VEČERAS DINAMO SLAVI, SLAVITE SVI!

Posted by Zdravko Mamić on Четвртак, 18. март 2021.

Plačem od sreće večeras, a sa mnom plaču svi oni koji vole sport širom Hrvatske, Evrope i sveta! Večeras je jedna junačka ekipa, jedan junački stručni štab, jedna junačka organizacija koja je bez premca u Hrvatskoj i Evropi pokazala svetu od čega smo napravljeni. Bog sve zna, Bog sve vidi, a večeras je Bog nagradio svakog čovjeka koji voli Dinamo, svakog zaposlenog, svakog igrača i svaku osobu koja je ugradila i najmanji deo sebe u ovaj uspeh usprkos svima koji su nas napadali, sabotirali i hteli da nas unište. Večeras dinamo slavi, slavite svi! – napisao je Mamić na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike