Rubin pao posle poziva VAR sobe: Nikolićeva Lokomotiva krenula ka vrhu

05.12.2020

13:29 >> 13:31

0

Tim srpskog stručnjaka pobedio sa 3:2 ekipu iz Kazanja golovima Ignjatjeva

Rubin pao posle poziva VAR sobe: Nikolićeva Lokomotiva krenula ka vrhu
Copyright Profimedia

Od marta navijači moskovske Lokomotive nisu prisustvovali pobedi svoje ekipe u kojoj su postigli više od dva gola. Do danas. Tim našeg stručnjaka Marka Nikolića savladao je Rubin iz Kazanja sa 3:1 (1:1) posle totalnog preokreta u režiji najboljeg fudbalera meča Vladislava Ignjateva.

Pročitajte još: Rukometašice dobile dozvolu: Igraće u Danskoj

Iskusni 33-godišnji vezni igrač “Lokosa” prvo je u 17. minutu anulirao prednost gostiju golom Korejca In Boma od 3. minuta, da bi sredinom drugog poluvremena nad njim bio skrivljen penal. U prvi mah se činilo da će sudija olako preći preko starta golmana Medvedeva nad domaćim igračem, ali je onda reagovala VAR soba. Zahvaljujući toj intervenciji Mirončuk se sa bele tačke upisao u strelce, pa je hendikepiranim gostima zbog isključenja Ivana Ignjatijeva bilo teško da u nastavku uhvate priključak.

Tačku na meč postavio je Ignjatev golom u 86. minutu posle kornera Lisakoviča. U timu Rubina zbog povrede nije bilo Đorđa Despotovića, kod domaćih Slobnodan Rajković je bio na klupi.

Ova pobeda će malo umiriti nezadovoljstvo kod navijača Lokomotive prema upravi i treneru Nikoliću, mada je posle ove nedelje internacionalnih mečeva ruskih klubova jasno da su problemi u njihovom fudbalu mnogo složeniji i da ih jedan trener nije u stanju napraviti, niti otkloniti.

Pročitajte još: Novo lice u stiže u FSS

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike