Kad treneri polude: Uvrede, svađa i fizički obračun u Portugaliji (VIDEO)

20.03.2021

20:51 >> 21:15

0

Autor: N. St.

Neverovatna dešavanja na prvenstvenoj utakmici...

Kad treneri polude: Uvrede, svađa i fizički obračun u Portugaliji (VIDEO)
Copyright Profimedia/Miguel Pereira / Global Images/Sipa USA

Teškom mukom je Porto stigao do nova tri boda. Na gostovanju Portimonenseu su slavili – 1:2 (0:1). Meč je obeležilo nekoliko stvari.

Prva je da su sva tri pogotka postigli fudbaleri domaćeg tima. Prvo je u nadoknadi prvog dela Posinjolo zatresao sopstvenu mrežu. U 64. minutu je Kande poravnao, da bi tri minuta kasnije golman Samjuel nesrećno poslao loptu u svoj gol. Oliveira je izveo slobodan udarac, lopta je pogodila stativu i od njegovih leđa se vratila u mrežu.

U tom momentu je došlo do sukoba pored terena i to ni manje ni više nego između dvojice trenera – Serđa Konsisaa i Paula Serđa. Strateg Porta je gol proslavio tako što se okrenuo ka kolegi, što je bila inicijalna kapsula sukoba. Sudija Košta je prišao, pokazao obojici direktan crveni karton i tu nije bio kraj.

Dok su išli ka svlačionici nastavili su sukob, došlo je do guranja, uvreda, a čak su i igrači oba tima na kraju morali da se umešaju i da pokušaju da smire trenere. Prema navodima portugalskih medija sukob se nastavio i u tunelu gde su, posle dosta problema, uspeli da ih razdvoje. Srpski fudbaler Marko Grujić je ušao u igru u 88. minutu.

Velike su šanse da će i jedan i drugi dobiti suspenziju..

Pročitajte još:
.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike