Lazović i Ilić izbegli katastrofu protiv Atalante

21.03.2021

13:55

0

Autor: D. B.

Aduti orlova ušli u igru tokom drugog poluvremena

Lazović i Ilić izbegli katastrofu protiv Atalante
Copyright Profimedia

Darko Lazović i Ivan Ilić na okupljanje reprezentacije Srbije dolaze sa gorkim ukusom u ustima. Njihova Verona poražena je od Atalante na svom terenu 0:2 (0:2). A kako su se stvari odvijale na terenu mogla je to da bude i prava katastrofa.

Bio je to meč u kome je tim iz Bergama dominirao, iako je imao nešto manji posed lopte. Oba aduta Dragana Stojkovića Piksija ušli su u igru tokom drugog poluvremena: Lazović je igrao od 46. minuta, a Ilić od 79.

Lazović je imao dobru priliku sredinom drugog poluvremena kada je imao situaciju jedan na jedan sa golmanom gostiju Golinijem, koji je iako na kolenima uspeo nekako da rukom skrene loptu koju je uputio srpski igrač.

Atalanta je tokom ovog meča napravila pravi mali fudbalski eksperiment pošto je počela sa postavom u kojoj su bila četiri centarhalf-ova, pet ofanzivnih vezista i jednim klasičnim napadačem. I ta neobična formacija se pokazala jako dobro.

Meč je praktično počeo teškim sudarom u kojoj je Toloi dobio ne-nameran udarac u duelu sa Barakom posle koga mu je krv šikljala po čitavom licu.

Atalanta je povela iz penala. Dimarko je igrao rukom posle jednog izvedenog kornera, a siguran egzekutor bio je Ruslan Malinovski. Ubrzo je moglo da bude i 0:2, ali je pokušaj Zapate završio na stativi. Ipak, nešto kasnije napadač tima iz Bergama se iskupio. Pretrčao je direktnog rivala Lovata, a onda se lepo snašao i savladao Silvestrija.

Pročitajte još

Tokom drugog poluvremena poništen i gol gostima kada je Romero pre nego što je zatresao mrežu loptu uštopovao rukom. I Iličić je imao dobru priliku da zatrese mrežu Verone, ali je pogodio prečku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike