Zbog ovog poteza Juventusa "pola sveta" će biti besno (FOTO+VIDEO)

21.03.2021

15:20 >> 16:12

0

Autor: D.B.

Kristijano Ronaldo dobio dres na kome piše najbolji svih vremena

Zbog ovog poteza Juventusa "pola sveta" će biti besno (FOTO+VIDEO)
Copyright Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Juventus je napravio potez zbog koji će sigurno pokrenuti mnoge polemike u svetu fudbala na svim meridijanima.

Pre početka duela protiv Beneventa, predsednik “stare torinske dame” Andrea Anjeli uručio je Kristijanu Ronaldo dres na koje je stajao broj 770, ali i skraćenica G.O.A.T. (najbolji svih vremena).

Ovo priznanje Kristijano je dobio od prvog čoveka kluba (a priča se da će ga ovog leta napustiti) pošto je prošlog vikenda prestigao legendarnog Pelea po broju postignutih golova u zvaničnim mečevima.

Tokom ove nedelje Kristijano je dobio i nagradu za igrača sezone u Seriji A za 2019. godinu. Nagrada mu je tek sada uručena zbog pandemije koronavirusa.

Tom prilikom Kristijano je govorio o tome kako on gleda na sve što se trenutno događa u svetu.

– Na početku je bilo teško igrati pred praznim tribinama. Ali cilj je ostao isti, stići do pobede – objasnio je čovek od 36 godina i potom u dahu nastavio: – Veoma sam srećan. Moje tajne se znaju, upornost, samopouzdanje, radna etika, strast. To mi daje mogućnost da i dalje igram. Motivisan sam, drugačije ne biste mogli da pobeđujete sa 34, 35, 36 ili 40 godina…

Pročitajte još

Ronaldo je od momenta kada je Juventus eliminisan od Porta u Ligi šampiona povezivan sa povratkom u Real Madrid, iako je direktor Juvea Fabio Paratiči rekao da je Portugalac “budućnost” kluba.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike