Na pomolu prvi odlazak iz Laportine Barselone: Legenda na izlaznim vratima "Nou Kampa"

22.03.2021

23:04

0

Autor: Adam Štulić

Vizija prvog čoveka kluba ne dopada se svima

Na pomolu prvi odlazak iz Laportine Barselone: Legenda na izlaznim vratima "Nou Kampa"
Copyright Profimedia

Barselona je dobila novo rukovodstvo. Sa povratnikom u predsedničku fotelju Đoanom Laportom gigant sa “Nou Kampa” pokušaće da se vrati na trofejne staze, ali deo novog projekta, sve je izvesnije, neće biti legendarni golman Viktor Valdes.

Nekadašnji čuvar mreže Barselone, kako trenutno stvari, stoje biće među prvim zaposlenima u klubu koji će napustiti katalonskog velikana, jer ne vidi sebe na mestu na kojem ga vide novi čelnici kluba.

Valdes je bio jedan od onih koji su zagovarali povratak Laporte na predsedničku funkciju, na predstavljanju sportskog projekta novi stari prvi čovek Barselone nagovestio je da će bivši golman imati svoju ulogu u klubu, ali prema saznanjima lokalnih medija, dve strane nisu imale istu viziju Valdesovih zaduženja.

Naime, Laporta je sa svojim saradnicima nekadašnjem španskom reprezentativcu namenio mesto trenera golmana, ali Valdes sebe ne vidi na toj funkciji, zbog toga što teži ka tome da jednom postane prvi trener, i jer je po tom pitanju već preduzeo neke korake.

Sve ovo, naravno, ne znači da to preokreta u pregovorima ne može da dođe, ali kako trenutno stvari stoje, Viktor Valdes je bliži izlaznim vratima “Nou Kampa”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike