Đoan Laporta veruje da će uspeti da ubedi Mesija da ostane u Barseloni

02.01.2021

21:18 >> 21:22

0

Autor: Milan Nastić

Kandidat za novog predsednika Katalonaca ima džokera u rukavu

Đoan Laporta veruje da će uspeti da ubedi Mesija da ostane u Barseloni
Copyright Profimedia/Photo by D.Nakashima/AFLO

Kandidat za predsednika Barselone, Đoan Laporta, veruje da će ubediti Lionela Mesija da ostane na Kamp Nou, i da će ponuditi Argentincu nešto što on neće moći da odbije.

– S obzirom na to da je Mesi rekao da će sačekati kraj sezone kako bi doneo konačnu odluku da li napušta Barselonu, mislim da nam to ide u prilog kako bi sa njim uspeli da nađemo zajedničko rešenje koje će zadovoljiti obe strane. Imamo neke ozbiljne predloge i nadam se da će zadovoljiti našeg fudbalera. Smatram da ima kredibilitet kod njega i sve što sam sam mu rekao, tako je i bilo. On zna da,ako dam reč, da će tako i biti – kazao je Laporta.

Pročitajte još

Inače, on je bio na čelu kluba od 2003.do 2010. godine i tada je Barselona imala odlične rezultate i nada se da će tako biti i ovaj put, mada je istakao da nije realno da bude na nivou na kojem je bio klub u prethodnom periodu.

Mesi već od 1. januara ima pravo da pregovara sa nekim drugim klubom, ali je nedavno Argentinac izjavio da neće pregovarati ni sa jednim klubom do kraja sezone.

Klubovi koji su veoma zaintersovani za njegove usluge su PSŽ i Mančester siti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike